Нали знаеш момчетата – трябва постоянно да им повтаряш някои неща, защото все ги пропускат.

Познаваме доста суетни сред тях, но все още преобладават онези, които все не вярват, че се нуждаят от специална козметика.

И понеже трудно можеш да накараш повечето мъже да използват крем за лице, независимо от традиционните продукти за бръснене, Nivea има ексклузивно предложение – защитна козметика.

Серията Silver Protect, която едновременно освежава кожата, успокоява я след бръснене и заедно с това я подхранва, вече е още по-богата.

Освен няколко вида дезодоранти и душ-гел, любимият ти мъж вече може да избира между пяна и гел за бръснене, както и лосион за след това, който прекрасно завършва грижата за Неговото лице.

Продуктите съдържат специални сребърни йони, които чудесно се борят с бактериите от околната среда. Лайка и провитамин B5 успокояват и предпазват от раздразнение, а ароматът на козметиката е повече от ободряващ.

Сега спокойно можеш да му помогнеш в избора на добра грижа за кожата – новите продукти от серията Nivea Silver Protect могат да се открият почти навсякъде и са страхотен подарък преди началото на лятото.