Замисляли ли сте се, че всъщност хотелите могат да бъдат секси? Е, ние определено сме на мнение, че това е напълно възможно.

Не сме убедени, че можем да си позволим повечето от тях, но пък точно за това си заслужава да научим повече, кой знае...

Започнахме с едно вълшебно място на Карибите, а сега сме в нова посока – Мексико.

ME Cabo by Melia

Този зашеметяващ комплекс е разположен на брега на море Кортез в Мексико и е част от курортното градче Кабо Сан Лукас.

Заема доста голяма площ и предлага много възможности за отсядане – стаи делукс с изглед към тропическа градина или към океана, лофт апартаменти на последния етаж, както и големи апартаменти.

Хотелът дава още една специална възможност на гостите си – ако те са в по-голяма група, могат да отседнат в стаи, близки една до друга. В част от комплекса тези стаи са отворени към общ плаж и голям басейн, а друга обособена част от него излиза директно в един от клубовете.

Energy Suite

За кого е подходящ: Цялостната концепция на хотела е доста парти – интериора, екстериора и всички предлагани екстри са свързани с този тип визия за ваканция. Идеален е за млади хора, големи групи приятели, нови двойки или хора без сериозни връзки.

The Lobby

Фактор на спокойствието: нисък. Имайки предвид току-що изказания статус на комплекса, трябва да ви е ясно, че тук е пълно с шумни парти хора, които обожават забавленията, танците на плажа и посрещането на изгрева.

Club Suite

Passion Dining

Passion Dining

Освен това ME Cabo е на пешеходно разстояние от няколко големи шопинг центъра и комплекс от казина.

Секси излъчване: Тук коктейлите Маргарита се леят от сутрин до... сутрин, придружени с хранителни суши-хапки, DJ-сетове на живо и полуголи танцуващи тела.

Басейнът плавно се прелива в плажа пред морето, а всичко това е заобиколено с удобни кабана-легла, загърнати в сянката на бели балдахини. Тук можете да се изтегнете приятно, без да сте далеч нито от вихреното парти, нито от водата или от напоителния бар.

Ако предпочитате повече усамотение, всяка стая в комплекса е снабдена с разнообразни технологии – огромен телевизор, персонална озвучителна система, свързана както с него, така и с DVD и музикален плейър, Wii, вградени възможности за ароматерапия, кафемашина и какво ли още не.

Ocean Front Suite

The Level Petite Suit

The Level Chic Suite

The Loft

The Master Suite

Баните са с огромни душове, симулиращи планински дъжд, а в апартаментите те дори са изнесени на слънчевите тераси.

Специален мини-бар пък предлага всякакви глезотии за двама (или повече) – масажно олио, вибратори, карти с Кама Сутра мотиви и още изненадващи играчки за удоволствия.

Менюто в спа центъра е повече от богато – специални процедури за двойки, класически масаж с оригинален шоколад по древна мексиканска рецепта, ритуали, наследени от маите и ацтеките са само част от предложенията тук.

Ексклузивни процедури с вода прешестват всяка процедура, за да отпуснат максимално цялото ви тяло.

Средно луксозна стая за двама струва около 419 долара на вечер с включена закуска и комплименти от хотела. Срещу 4500 долара пък от хотела ще ви организират незабравимо сватбено парти.