Неотдавна една наша приятелка ни сподели, че по-скоро би изгледала цялото Световно първенство по футбол, вместо да се появи с бански от две части.

Да, ние, жените, сме ужасно суетни и лесно губим самочувствието си, ако има дори само една част от тялото ни, от която не сме доволни.

За да не изпадате в подобна ситуация, продължаваме със серията секси упражнения за допълнителен тонус, които ще помогнат за стягането на най-горещите зони от фигурата ви.

Изометрично стягане на коремните мускули

Това упражнение напряга, без обаче да прави мускулите обемни. Изометричните упражнения по принцип са статични, но доста ефектевни.

- Легнете по корем на постелка на пода.

- Заемете позиция за лицева опора, но като се облегнете на предмишниците си, сгъвайки ръцете в лактите. Изпънете гърба и стъпете на пръстите на краката, докато те не са в една линия с гръбнака.

- Стегнете коремните и седалищните мускули. След това стиснете юмруци с палци, сочещи нагоре. Задръжте тази позиция от 30 до 60 сек. Повторете общо 10-12 пъти.

Опитайте повече упражнения и се консултирайте със специалисти - на място в 2fit by Boevski на Цариградско шосе 115 или на телефон 02/8787260.