Дани Миноуг е сред любимите ни австралийки, а откакто обяви, че е бременна, не спираме да се възхищаваме на свежестта и непринуденото й излъчване.

Сестрата на поп-иконата Кайли Миноуг очаква дете от приятеля си, модела Крис Смит, заради което ще пропусне и тазгодишният сезон на британското риалити X Factor, където беше жури миналата година.

Преди няколко месеца Дани и Крис се върнаха в Мелбърн, Австралия, откъдето родом е семейство Миноуг, за да открият и да се нанесат в нова къща. Те живееха при родителите на певицата, докато се сдобият със семейно жилище.

Къщата, която харесаха, стана тяхна собственост срещу 1,5 милиона долара преди около 2 месеца, а сега вече можем да надникнем в нея. Двойката съвсем наскоро пренесе и нещата си в новия дом, който е на два етажа и има огромна градина.

„Това определено е семейна къща, където могат да се отглеждат доста деца“, коментират близки до Миноуг и Смит, които допълват, че фамилията тепърва ще се увеличава.

Дали интериорът ще бъде предекориран или ще остане в оригиналния си вид, още е рано да се каже. Но като се има предвид, че Дани ще ражда след няколко седмици, едва ли ще има достатъчно време за основен ремонт.

На двора, пред къщата, има голям басейн с топла вода и джакузи, заобиколен от буйна растителност – палми и екзотични храсти.

Вътре има няколко спални, термо-вана в една от няколкото бани, просторна кухня и огромна всекидневна.

Изглед към просторната и светла всекидневна, която се прелива в трапезария и кухненски оазис

Кухнята е супер изчистена и изцяло в бяло, а по средата има малък бар за хранене, идеален за закуска

Основните цветове са тъмно кафяво и бяло, а материалите са традиционни - дърво и кожа.

Обзавеждането е семпло и класическо – преобладавт мебели в бяло и в земни цветове, но стаята за игра е доста по-цветна.

Многото дървени елементи, включително и масивният под, засилват усещането за уют, а огромни прозорци позволяват на светлината да прониква навсякъде.

Всекидневната на втория етаж

Една от баните