Въображението е ценен талант да виждаш нещата така, както другите не винаги могат. Ние, например, сме толкова влюбени в морските дестинации, че често ги виждаме в необичайна светлина.

Точно както серията ни пътешествия до най-сексапилните хотели на плажа, пръснати из целия свят. Следващата отправна точка е Северна Америка:

W Fort Lauderdale, Флорида, САЩ

Лобито

Разположен е на източното крайбрежие на Флорида, на метри от плажната ивица. Разполага със стаи, студиа и апартаменти, разделени в около 12 категории.

Стандартна стая

Всекидневна апартамент

Трапезария апартамент

Обединяващият елемент между всички е прозрачната стена на банята, която разкрива видимост от спалнята към душа.

Хотелът разполага и с изключително атрактивен басейн, през който спокойно се... минава.

Има 4 заведения, от които ресторант, бар с тераса и DJ-пулт, грил и бар край басейна и още един стилен нощен бар.

Разбира се, W предлага фитнес и спа център, наречен Bliss (блаженство, бел. ред.), които също са доста атрактивни.

Спа Bliss

За кого е подходящ: Това е идеалното място за шик-двойки, независимо дали те са току-що влюбили се или дългогодишни партньори.

Големи компании с приятели също биха се забавлявали отлично, имайки предвид парти-възможностите на хотела и близостта на плажа.

Whiskey Blue бар

Ако пък сте сами, нищо чудно именно тук да срещнете любовта.

Фактор на спокойствието: Среден. Тук има доста секси елементи, които ще ви вкарат в палаво настроение, но Форт Лодърдейл е доста оживен по принцип и това не подминава и този хотел.

Секси излъчване: Освен поразителния басейн и прозрачната баня, W има още притегателни черти.

Около басейна

Шатра край басейна

Всяка стая е снабдена със специално флирт-осветление, което е силно приглушено и едновременно романтично и подходящо за интимен вихър в спалнята.

Ако успеете да се измъкнете от леглото, ви очакват заведенията, които са популярни в целия курорт.

Whiskey Blue lounge е подходящо място за запознанства. Модерният му интериор е смесица между ненатрапчив лукс и безупречен стил, която се забелязва от пръв поглед.

Whiskey Blue бар

По-доброто място обаче е Living Room – бар, който има и тераса, а гледката от нея е впечатляваща. Освен, че се вижда голяма част от крайбрежната ивица, от нея могат да се наблюдават и хората в басейна с прозрачни стени, и то чрез огледален таван.

А в самия бар има и няколко интимни сепарета, осветени със скрити LED-светлини, в които атмосферата е повече от секси.

Цената на стаите започва от около 200 долара на вечер, а атрактивните Cool Corner стаи са от 389 долара. Хотелът обаче дава различни възможности за отстъпки и пакети за определен престой, които са доста изгодни.