Къща на брега на морето звучи като сбъдната мечта за нас, а ако прилича поне малко и на Бялата къща в Южна Калифорния, САЩ, ще се почувстваме като част от истинска приказка.

Въпросната резиденция има прекрасен изглед към Тихия океан и линията на хоризонта, в който водата и небето се превръщат в едно цяло.

Къщата е разделена на две части – основна и за гости, свързани по между си от стъклен мост-коридор. Боядисана е изцяло в бяло и дори интериорът кореспондира с тази концепция.

Огромните стъклени стени и таван пропускат светлината постоянно и по никакъв начин на пречат на обитателите да се наслаждават на уникалната гледка.

Вътрешният двор пък е изключително затворен и предлага абсолютно усамотение. В него освен кът за хранене на открито, има и частен мини-плаж.

Всекидневаната е на две нива, а полилеят в средата е наистина впечатляващ. Белият цвят е комбиниран със светло дърво и бежово, така че общата идея за светъл интериор не се нарушава особено.

Помещението включва и кухня, и трапезария, които плавно преливат една в друга, но кухнята е прецизно изолирана чрез чупка, за да не нахлуват ароматите от нея в останалото пространство.

Този модел се повтаря навсякъде в дома и само на определени места има мебели и произведения на изкуството, които му контрастират.