Може и да ви прозвучи малко нереално, но краят на годината приближава. И, ако искате да си организирате наистина незабравимо приключение по този повод, е добре да помислите още отсега.

Ние, заедно с приятелите ни от Алма Тур, ще ви направим няколко неприлично неустоими предложения за далечни пътувания, ей така, за да имате няколко насоки.

Започваме с:

Мавриций

Тази островна република се намира край югоизточните брегове на Африка и е на по-малко от 1000 километра разстояние от Мадагаскар.

Кодовите думи тук са екзотика, зеленина, разнообразие от цветове, бели плажове и кристално чиста вода.

Звучи като типичната обстановка за всяка популярна островна дестинация, но тук трябва задължително да прибавим и усещането за лукс, спокойствието и специалното отношение към всеки клиент.

Мавриций има дълга история и е бил първо под холандско, а след това под френско и дори британско управление. Става независима република през 1968 г.

На едноименния остров, както и в останалата част от страната, особено интересна е кухнята. Върху нея се усеща влиянието както на индийската и китайската, така и на креолската и европейската кухня.

В програмата си с Алма Тур можете да включите обиколка на острова, посещение на чаени плантации, подводен риболов и други екскурзии, свързани с красотата на морския свят.

Разходка до остров Серф, тур с подводница, посещение в ботаническата градина или плуване с делфини са само част от вълнуващите емоции, които можете да изживеете.

Новогодишната екскурзия е от 27 декември до 6 януари и включва 7 нощувки на остров Мавриций и 2 в Париж.

За допълнителна информация, посетете сайта на агенция Алма Тур - www.almatour.net.