Понякога е достатъчно да си сложим свеж цвят на ноктите или устните и да се чувстваме добре. Най-простите ритуали за разкрасяване могат да подобрят настроението ни и да подобрят външния ни вид.

Насладете се на есента с няколко идеи за красота.

Тайните за естествена красота се преоткриват и подобряват всяка година. Наистина и идеалите ни за красота се променят и тенденциите в грима и грижата за тялото. Но независимо от тези промени има някои основни правила, които завинаги ще си останат валидни. Ето как да подобрите настроението си с красота в дните, когато не се чувствате добре.

Тенът: Автобронзиращите продукти са много добър начин за подобряване на настроението с красота. Разбира се, никога не забравяйте да се ексфоалирате, преди да пристъпите към автобронзантите. Естествено това важи и за тялото и за лицето ви. Така ще сте наистина готови за есенното настроение.

Педикюр: Да имате перфектен педикюр е задължително. Изберете цвят, който подхожда на тона на кожата ви, спазвайте тенденциите в цветовете, изберете интересна декорация, посетете професионалист.

Изтъркване на загрубялата и суха кожа: На първо време това не звучи много забавно. Но е много полезно. Когато търкаме кожата си, кръвообръщението ни се подобрява, следователно и настроението, така че бързо в банята и не забравяйте лактите, коленете, петите и стъпалата.

Освежете лицето си: Добре е да освежите лицето си. Използвайте нюанси в грима, които ви отиват и с които се чувствате добре, задължително слагайте руж и вазелин за устни с фактор против слънцето. Модерният напоследък бял грим, както и лилавите сенки за очи и искрящите червила са подходящи за вас, само ако ще се чувствате добре. Изберете “вкусен” вазелин или гланц.

Екзотични парфюми: Миризмите на есента са екзотични, цитрусови и цветни. Изберете подобен аромат, за да може да подобрите настроението си и това на хората около вас. Може да изберете и лосион за тяло със същата миризма и да се радвате на себе си през целия ден.