Автор
Woman.bg

Ванеса Паради – френски шик и елеганс в едно

Сигурно сте забелязали, че спрягаме името Джони Деп много по-често в нашите статии, отколкото това на неговата съпруга, Ванеса Паради. Не искаме в никакъв случай да омаловажаваме френската актриса, модел и певица...

Затова ще посветим тази статия на жената с най-чаровното разстояние между зъбите – Ванеса Паради!

Тя независимо от своя дефект успя да омае красавеца Джони Деп и да се превърне в истински кумир в родината си. Можете ли да си представите Ванеса без тази дупка между предните зъби? Ние не – това я прави уникална и толкова чаровна.

Само на 14 години, момичето от Франция успя да покори целия цвят с парчето си „Joe Le Taxi”

Песента се задържа 14 седмици на челното място във френските музикални класации, а във Великобритания достигна престижното 3-то място.

Ванеса бързо се превърна в звезда в родината си, издаде няколко албума и се снима в няколко филма. После срещна Джони Деп и му роди две деца – Лили Роуз и Джак. Певицата отказва да споделя подробности от живота си с актьора. Казва само, че връзката им се гради на любов и приятелство.

С първите появи на сцена Ванеса прави впечатление със стила си – малко хипи, малко рок, с характерен шик, който много ни допада. „Не мога да спра да си купувам дрехи”, признава тя.

Най-важното в начина на обличане на Паради е умението й да излъчва сексапил, без да бъде вулгарна. А според нея това се постига с дрехи, които следват движенията на тялото.

* с Карл Лагерфелд

Знак за това, че се превръща в икона на стила, е предложението на легендарната френска модна къща Chanel за съвместна работа. Ванеса става лице на аромата Coco.

В сниманата от Жан Пол Гуд реклама, младата певица и актриса е облечена в черно и изпълнява ролята на птиче, пеещо в клетка.

* 1992 год.

Няколко интересни факта за Ванеса:

- Като малка идолите й били Джеймс Дийн и Мерилин Монро.

- Била е гадже на музиканта Лени Кравиц в началото на 90-те.

- Албумът й “Bliss” от 2000 г. е посветен на Джони Деп и дъщеря им Лили Роуз.

- Двамата с Деп имат къща в Холивуд, ферма в Южна Франция и апартаменти в Париж, Ню Йорк и на Бахамите.

ГАЛЕРИЯ - ВАНЕСА ПАРАДИ!