По всяко време на годината имаме нужда от защита на нашите очи. За щастие тенденциите за сезон есен-зима са доста разнообразни и предлагат възможности за всеки стил.

Ако искате обаче да се сдобиете с нещо по-специално и впечатляващо, то слънчевите очила с огледални стъкла са много добро решение!

Огледалните стъкла триумфират и на пролетно-летния модния подиум на големи модни марки.Къде ли не плъзна този аксесоар… в известни модни блогове, сайтове за стрийт мода и разбира се – всяка дама от модния свят се появи с чифт огледален модел слънчеви очила.

Едни от най-известните лица от света на модата демонстрират пред фотографите своите слънчеви очила с огледални стъкла.Такъв тип очила могат да променят и най-обикновената визия и да направят от вас една тайнствена, но модерна дама.Този аксесоар отразява слънцето и атмосферата на заобикалящия ви свят – те са шарени и готови да бъдат показани в целия им блясък! През този сезон актуалните цветове за тези модели са зелено, розово, сиво, лилаво и синьо.

Различни, уникални и свежи – вижте повече подбрани от нас снимки на този чаровен аксесоар ето ТУК!!

* Anna Dello Russo