Автор
Woman.bg

Как започна годината за момичетата на Джей Зи?

В статията ще хвърлим по едно око на събитията около съпругата на рапъра, Бионсе, и неговия най-успешен шоу продукт, Риана, макар в живота на Джей Зи централно място да заема дъщеря му Блу Айви.

Преди дни ви разказахме за новия творчески проект на Бионсе и близките ѝ приятелки и колежки от Destiny’s Child – Мишел и Кели, които официално обявиха събирането на групата. Те ще издадат албум с любовни песни „Love Songs”, който ще включва само един нов сингъл – „Nuclear”.

Другото голямо творческо начинание на певицата е представянето на автобиографичен филм “Life Is But A Dream”, който ще се излъчи на 16-и февруари по HBO.

Бионсе сама режисирала лентата, в трейлъра на която са загатнати много лични преживявания, заснети от собствената ѝ камера - включително кадри от бременността й.

Заглавието на документалния филм е вдъхновено от поема на английския писател Луис Карол “Life is but a dream”, което внася в проекта още доза артистизъм и обещание за интересно и много лично преживяване.

Кадри от трейлъра разкриват някои от изненадите, които ще поднесе филмът, като снимка от ехограф на Блу Айви, бременното коремче на Бионсе, подготовката ѝ за живи участия, семейна почивка...

Част от мотото на филма се крие зад думите на Бионсе – „Плача, страхувам се, притеснявам се точно като всеки друг.”

И ако Бионсе възпява и заснема живота си такъв, какъвто иска почитателите ѝ да го видят и разберат, то 24-годишната Риана не спира да предлага разкрепостени кадри от ежедневието си, което в момента е лишено от присъствието на голямата ѝ и несполучлива любов – Крис Браун.

По негов адрес тя заядливо публикува статус в голяма социална мрежа, гласящ „Момчетата ще си останат момчета, защото не могат да бъдат мъже.”

Още миналата година Риана отговорно заяви, че 2013-а ще се радва на нов неин албум и нови клипове, но преди тях сякаш ще се нагледаме на случващото се в личния ѝ Twitter профил.

Ако Бионсе показва интересни и вълнуващи кадри от живота си, то Риана демонстрира безцелно съблазняващи фотоси, около които се появяват и снимки на различни новогодишни подаръци, изпратени от най-големите модни къщи в света.

Част от придобивките на певицата са обувки на Manolo Blahnik и Charlie, раирана блуза на Marc Jacobs и пътна чанта на Givenchy.