15-годишната дъщеря на Майкъл Джексън - Парис, е била откарана спешно в болница в Лос Анжелис след предполагаем опит за убийство. Това съобщи майка й Деби Роу пред медии в САЩ.

Върху Парис, второто от трите деца на Джексън, "напоследък й се стовариха доста неща", коментира Роу.

Четете още: Творческият дизайнер на Pronovias се самоуби

Според подадената на 911 информация, момичето е взело свръхдоза, докато анонимен източник разкрива, че по китките й са открити множество прорезни рани.Парис се възстановява в клиника в Калабасас, Калифорния. Все още не е ясно по какъв начин е опитала да се самоубие.

Сайтът за светски новини TMZ.com, който първи разпространи новината, посочва, че момичето е било закарано в болница около 2 часа през нощта местно време.TMZ цитира също така твърденията на близък на Парис, според когото това не е първият й опит за самоубийство, но е много по-сериозен, а не "просто вик за помощ".

Припомняме, че Майкъл Джексън почина преди 4 години от смъртоносна доза от хирургичното обезболяващо пропофол. Поп идолът беше женен за Деби Роу между 1996г. и 1999г. и двамата имат две деца. Принс Майкъл се роди през 1997г., а Парис - през 1998г. Третото дете е син - Принс Майкъл ІІ, известен още като Бланкет.

* Деби Роу