Без съмнение добре оформеното дупе е най-голямото оръжие на жената. Господата винаги са обичали сочните и изваяни задни части и това е прекрасна причина да не спираме да се грижим за тях. Ето защо решихме да ви дадем няколко ценни съвета. Какъв по-хубав начин да започнете годината във фитнеса? Погрижете се за формите си като за божества и няма да съжалявате. Вижте как да го направите:

Освен хубавото облекло, много важна е фигурата върху, която се обличат тези дрехи.

На първо място по важност е да се спазва определен хранителен режим. Нека не го наричаме диета, а просто здравословен начин на хранене, който трябва да се изгради като навик и да се спазва ежедневно.

Важна част от здравословния начин на живот трябва да заемат ежедневните упражнения. Те трябва да са подбрани в съответствие с нуждите на самата фигура.

Най-уязвимите части от женското тяло са бедрата, корема и дупето. За тях трябва да се полагат доста грижи за да могат да изглеждат във форма.

Нека обърнем внимание на дупето. Разковничето е в кляканията. Трябва да клякате ако искате да имате стегнато и привлекателно дупе.

View post on Instagram
 

Заемете изходна позиция. Започнете да клякате. Всяко клякане трябва да се постараете да бъде почти до нивото на глезените.

Първоначално ще ви се стори доста трудно, но определено след време ще осъзнаете и видите, че си струва.

Важно правило при клякането е да извършвате движението, избутвайки дупето назад. Следете коленете в сгънато положение да са на линията на пръстите на краката. Така няма да ги натоварвате излишно и ще избегнете контузии, които са почти задължителни при неправилно клякане. Винаги дръжте гърба изправен.

Не се насилвайте още от самото начало. Първият ден направете колкото можете клякания, поне 5-6. Постепенно, вече като самото тяло свикне с ежедневното натоварване, може да увеличите броя на кляканията. Общото време, което е достатъчно да прекарвате всеки ден в клякане е около 10 минути.

Трябва да правите упражнението с постоянство и за по-дълго време. Само така, ефектът ще стане видим не само за вас самите но и за околните.

Не забравяйте обаче, че освен да правите това упражнение, много е важно да внимавате с какво се храните и как живеете. Всеки ден трябва да ходите пеша, поне за около 30 минути и забравете за газираните напитки (не са полезни нито за корема, нито за дупето).

Пийте задължително вода - около 1,5 литра всеки ден. Хранете се поне по 3 пъти дневно и не си позволявайте да натоварвате тялото, като цял ден го държите гладно, а на вечеря преяждате. Това е изключително противопоказно като цяло за здравето.

Всеки ден полагайте грижи за да изглеждате добре, за да се чувствате добре, а колкото до съблазняването, ако изглеждате и се чувствате добре, магията на съблазняване просто ще се случи.

Четете още: Кльощава манекенка шокира Инстаграм