Автор
Роси Кацарова

Официално: Джей Ло с ново гадже. Вижте го!

След като романсът на Джей Ло и канадския рапът Дрейк завърши толкова скорострелно, колкото и започна, към днешна дата латино дивата има нов мъж до себе си.

Да, пищната красавица не си губи времето да страда по непросъществувала си връзка, а вече се радва на нова любов и то не с кого да е, а със секси бейзболната звезда Алекс Родригес.

От седмици насам медиите отвъд Океана твърдят, че певицата и спортистът са двойка, но звездите така и отказваха да коментират твърдението. Вчера обаче бейзболистът наруши мълчанието и не спря да хвали Дженифър по време на свое гостуване в телевизионно шоу, индиректно потвърждавайки, че с Лопес са заедно.

"Тя е невероятно, невероятно момиче. Едно от най-интелигентните човешки същества, които някога съм срещал, и също така изключителна майка", бяха точните думи на Родригес, който допълни, че много харесва колко неподправен човек е Лопес и умението ѝ да се радва на малките неща в живота.



Явно след интервюто, дадено от Алекс, той и латино дивата решиха, че е безсмислено да се опитват да крият отношенията си и без да се крият обядваха в ресторант в Ню Йорк. Двамата бяха във видимо приповдигнато настроение и явно няма нищо против насъбралите се папараци, които ги чакаха пред заведението, за да ги фотографират.

Впечатление направиха не само широките усмивки на двамата, но и тоалетите им, подбрани в еднакъв тон.

Бейзболистът бе заложил на костюм в бежовата гама и елегантна бяла риза, а дивата на палто в nude нюанс, под което се криеше красива мини рокля Valentino.

Въпреки че звездите изглеждат щастливи заедно, феновете на Джей Ло все още са скептични за отношенията на дивата и спортиста, защото той е пословичен женкар. Родригес е излизал с Кейт Хъдсън и Камерън Диаз, а от бившата си съпруга има и две деца.