Автор
Woman.bg

Още една принцеса мина под венчилото (Снимки)

Поредната кралска сватба за годината вече е факт и тя не бе не по-малко пищна от тази на Хари и Меган. Булката е принцеса Юджийн, за която далеч не се говори толкова много в медиите, колкото за братовчедите ѝ и техните съпруги.

Днес е най-щастливият ден за 28-годишната кралска дама, защото каза "да" на Джак Бруксбанк, с когото е от цели 7 години. Двойката сключи брак в храма "Сейнд Джордж" в замъка Уиндзор пред погледите на стотици гости, сред които кралица Елизабет, Меган и Хари, Уилям и Кейт, принц Чарлз, но без Камила. Една от най-ярките звездни дами на събитието бе супермоделът Наоми Кембъл.

Сред шаферките пък бе и малката принцеса Шарлот.

Юджийн е дъщеря на принц Андрю и бившата му жена Сара – херцогинята на Йорк. Юджийн израства като усмихнато и щастливо дете или поне така изглежда. На пръв поглед принцесата е винаги засмяна, но истината е, че животът ѝ досега далеч не е толкова лесен, колкото може би си мислите.



Принцеса Юджийн се ражда на 23-и март 1990 г. в перфектното семейство. Тя е принцеса, охолният и безгрижен живот е пред нея или пък не съвсем. Тя е само на 6 г., когато родителите ѝ се развеждат. Всъщност бракът на принц Андрю и Сара Фъргюсън се пропуква още през 1992 г., когато херцогинята е хваната в изневяра. Разводът е факт 4 години по-късно. Как ли се отразява това на детската психика на Юджийн? Със сигурност дълго време не е имала вяра в истинската любов и брака.



Неприятностите не спират дотук. Когато е на 12 г. принцесата е диагностицирана със сколиоза и се налага да ѝ бъде направена операция на гръбначния стълб.



Юджийн неведнъж е била и обект на подигравки заради интересния си стил. Един от най-големите модни гафове, който бе обсъждан дълго време, беше шапката ѝ, която носеше на сватбата на принц Уилям и Кейт през 2011 г. Тогава сестра ѝ Беатрис също беше заложила на интересен модел от задължителния аксесоар.



Но въпреки всичко принцеса Юджийн е винаги усмихната. Очите ѝ сякаш се смеят и никога не си позволява да изглежда угрижена пред обществото.

„Няма да ходя, а ще тичам към олтара“, сподели самата тя преди няколко дни.

Четете още: Един ден от живота на изневеряващия