Откъдето и да я погледнеш, тя е творец до мозъка на костите си. Тя е актриса, певица, композитор, писател и майка. Увлича се и по непреходната красота на приложните изкуства. Една удивителна жена с богата палитра от таланти и качества, която знае какво иска и как да го постигне.

Лекота, лекота, лекота – ето така, през усмивка, описва себе си очарователната и многолика Ваня Щерева.

Най-голямото предизвикателство през последните 10 години за нея е било да се научи да приема хората с тяхната различност и индивидуалност.

Писателката няма мечти, а има цели. Преследва една, и след като я постигне, насочва енергията си към друга. Може би, все пак, си има една мечта, и тя е да прегърне коала, шеговито признава Ваня.

Щерева вярва, че силата на една жена е даденост, както и слабостта. Тя обаче мисли, че тази сила пречи на жената, особено в любовта.

Тайната съставка на женския успех е да си обичаш работата, да не правиш нищо на всяка цена и да умееш да се отказваш от нещо, което не те иска теб.

Ако ѝ се даде шанс да притежава суперсила, Ваня би направила така, че всички, които не четат, да се влюбят страстно в хубавите книги.

Какво още сподели пред камерата на Woman.bg, може да научите във видеото.

Талантливата дама е номинирана за първите годишни награди на Woman.bg "Жена на десетилетието" в категория "Перо". Гласувайте за нея тук.