Автор
Woman.bg

Защо Чарлийз Терон отглежда момчето си като момиче

44-годишната актриса Чарлийз Терон показа, че е по-широко скроена, отколкото мнозина са очаквали, след като без притеснения отглежда по-големия си син - седемгодишния Джаксън като момиче.

Чарлийз, която осинови момченцето преди години, разкри, че, още когато е бил на три, синът ѝ е отишъл при нея и ѝ е казал, че той не е момче, а момиче. Актрисата от своя страна е решила, че няма друг вариант, освен да приеме избора на детето си и да отглежда така, както то би се чувствало добре.

View post on Instagram
 

"Имам две прекрасни дъщери, които ще отгледам като всеки нормален родител. Те са се родили такива, каквито са, и сами ще решат какви да бъдат. Моето задължение като родител е само да ги обичам и да следя за това всичко около тях да е възможно най-добро", призна Терон неотдавна.

Въпреки възмутените коментари от страна на онлайн потребители по адрес на снимките на Джаксън, облечен като момиче, Чарлийз продължава да устоява правото на детето си да се самоопределя и със завидна доза непукизъм гордо върви редом до мъника, преобразен в рокля или розов бански.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Четете още: 10 знаменитости, които отглеждат деца с джендър ориентация