Почитатели на Меган и Хари успяха да надникнат в новата всекидневна на знатното семейство или поне в мъничка част от нея. Това стана по време на Zoom разговор, който Маркъл проведе за първи път от новата къща на двойката, която се намира в Санта Барбара, Калифорния.

Тема на онлайн срещата беше благотворителната инициатива Smart Set, която Меган подкрепя. Идеята на кампанията е да предложи професионално работно облекло на жени, които си търсят препитание. Бившата актриса поговори с три дами, които са намерили работа, след като са използвали услугите на Smart Set.



Любопитни фенове побързаха да обсъдят интериора, който се вижда зад бившата актриса. Той включва огромна камина, декорарина с дискретна лампа. Зад гърба на Маркъл се вижда и висок прозорец, украсен със стайно растение. Най-много коментари безспорно получи постерът, от който се вижда съвсем мъничка част. На него e изобразена мечка с надпис “Обичам те, Калифорния”. Постерът всъщност е корицата на нотник за химна на щата, който носи името "I Love You, California". Британските медии побързаха да коментират, че Меган за пореден път демонстрира тенденциозно своите предпочитания към Америка.



Хари и Меган се преместиха в новия си дом през юли, след като се отказаха от задълженията си на кралски особи. Къщата е на стойност 14 милиона долара.