Джей Ло не спира да ни смайва с красивата си фигура и с начина, по който изглежда на 51! Тя неведнъж е споделяла в интервюта какво ѝ коства да поддържа тази форма години наред и често публикува снимки от фитнеса, където очевидно се поти здраво. Освен тренировките тя спазва и железен хранителен режим. С две думи - можем само да се възхищаваме за нестихващия ѝ ентусиазъм!

За да изглежда толкова секси, Джей Ло е отказала напълно алкохола, кофеина, цигарите, сладките изкушения и като цяло пропуска обедите. Предпочита единствено да закусва и вечеря, като в края на деня залага на храни, богати на протеини и фибри. Резултата от всички тези усилия виждаме и в една от последните снимки, които е споделила в Инстаграм. На нея тя показва прекрасната си фигура по бял бански, който е цял, но за сметка на това щедро изрязан, така че да видим всичките ѝ женствени извивки. Истинско доказателство за това, че всички лишения напълно си заслужават.

View post on Instagram
 

Но освен че притежава страхотна фигура, от всеки кадър забелязваме, че тя умее да го показва и правилно, като позира доста умело. Наскоро излязоха и нейни папарашки снимки от плажа, на които се вижда, че латинодивата не е лишена от целулит, но когато става дума за снимки, на които тя има възможността да застане по най-добрия начин, изглежда перфектно. Истинска богиня!

View post on Instagram
 

Четете още: Лияна разтуптя Мрежата: Животът ми започна, когато Бог те изпрати за мен