Светът в шок от силиконовото Барби от Бургас, тя се хвали с нови устни (снимки)

Андреа Иванова, известна като българската Барби, не спира да се подлага на операции за уголемяване на устните и бюста си.

В неделя, по време на гостуването си в "Забраненото шоу на Рачков" тя разкри, че си е сложила 2х600 кубика силикон и планира догодина да стигне поне до 1200 на гърда.

View post on Instagram
 

Впечатление на зрителите направи и огромната ѝ уста, която бе придобила още по-внушителни размери, след като бе наблъскана с поредната 22-ра инжекция хиалурон. Тези от тях, останали потресени от гостенките в шоуто, отправиха гневни укори и срещу водещия.

View post on Instagram
 


Да припомним, че Андреа бе придружена на диванчето на Рачков от транссексуалната участничка в конкурса "Мис Плеймейт" за България Симона Галинова, която пък се похвали със своите "скромни" 2х400 кубика силикон.

View post on Instagram
 


“Моите извинения, но Рачков заора в дъното… Два изрода в праймтайм…” и “не съм гледала това нещо и няма да го гледам и срещу много пари, достатъчно ми се повдига и само от тая снимка, а нивото на тази тв и този човек са си същите .... не виждам някакво развитие.” и “Ужас на ужасите, кошмари сънувах след като го гледах”, гласяха част от коментарите на възмутените свидетели пред екрана.

View post on Instagram
 


На самата Андреа обаче едва ли ѝ пука от мнението на другите, а още по-малко - от негативизма, който медии и наблюдатели бълват срещу потресаващата ѝ визия.

Появата ѝ в шоуто предизвика нечуван отзвук и в медийното пространство извън страната, където журналисти изразиха шока и ужаса от това, което българското момиче си е причинило.

View post on Instagram
 


И сякаш за да демонстрира този непукизъм и да покаже, че подобни изказвания не могат по никакъв начин да разрушат нейната непоклатима вътрешна хармония, тя не спира да публикува изрезки от статии от страната и чужбина, в това число и кадри от шоуто, осмиващи, меко казано, нелепия ѝ външен вид.

View post on Instagram
 

Публикувахте от Andrea Ivanova в Вторник, 30 март 2021 г.

На Андреа обаче не само че не ѝ пука, но и се гордее с него. По-рано, в края на месец декември, миналата година, когато скандалната блондинка издаде за поредната си хиларионова манипулация на устните си, българското Барби съобщи, че, напук на пандемията и трудностите с пътуванията зад граница, планира да посети САЩ. От там тя била получила покана за участие от продуцентите на едно от най-известните шоупредавания зад Океана. Те пък ѝ обещали хонорар от 1000 долара и покриване на всички разходи по пътуването и престоя в Лос Анджелис за времето на ангажимента.

View post on Instagram
 

Междувременно, докато стяга багажа, девойката продължава да се радва на солиден брой фенове и от двата пола. И явно това ѝ харесва. Достатъчно, за да си вярва колко е секси. Да се смееш ли, или да плачеш?!

А що се отнася до огромните ѝ червени устни, те не само, че не я правят по-чаровна, а по-скоро - по-смешна. Същото се отнася и за бюста с гигански размери. Осъзнай се, момиче! Напротив, цялата тази чудовищна фасада, с която си скрила истинската си и неподправена красота, отблъсква и ражда присмех и отвращение. Със сигурност не искаш да си шут, нали? Не искаш да заприличаш на палячо от цирка, чиято роля се свежда единствено до това да разсмива и забавлява публиката...

View post on Instagram
 

Четете още: България в шок: Мис Джуки на диванчето на Рачков, или защо това не е нормално!