През последните месеци, дори може да се каже година, ситуацията в британското кралско семейство не е никак благоприятна. В рамките на този кратък период членовете на фамилията трябваше да изправят пред много трудности, а пиковият момент на кризата започна с "Мегзит" и завърши със смъртта на принц Филип. И въпреки че в момента цял свят неуморно следи всеки ход на кралските особи повече от всякога, едва ли някой би им завидял. Казват, че след всеки лош период, идва нещо много по-хубаво, но за съжаление такива изгледи за представителите на този род все още няма. Всъщност, някои от най-страстните им почитатели забелязват нещо много притеснително във вида на един членовете - Кейт Мидълтън.

Херцогинята на Кеймбридж не изглежда никак добре в последно време, което сериозно притеснява привържениците ѝ. И дори самата тя да отрича умората и безсилието, които ѝ приписаха британските медии преди време, не може да прикрие това, което е изписано на лицето ѝ. Само няколко дни след погребението на принц Филип тя и принц Уилям трябваше да изпълнят поредния си официален ангажимент.

Вчера двамата посетиха кадетски център в Лондон, но спазиха траура и бяха облечени изцяло в черно. Кейт бе заложила на запазената си марка - елегантно сако със забележителен силует. И макар да показваше онази очарователна усмивка, която обожаваме, не можахме да не забележим, че лицето ѝ изглежда някак изпито и сякаш отразило цялата тревога, която трябваше да преживее през последната една година. Херцогинята не крие, че за нея седмиците, прекарани в локдаун и онлайн обучението на децата ѝ са били изпитание за нея, но отрече да се чувства безсилна. Сега на лицето ѝ обаче е изобразено нещо съвсем различно.

Феновете на Мидълтън забелязват, че лицето ѝ е доста състарено и угрижено, а гримът съвсем не помага. Тя изглежда и видимо отслабнала и съвсем не е в най-добрата си форма, въпреки изисканите визии, които демонстрира всеки път. Някои дори отбелязват, че тежкият грим добавя още няколко години към възрастта ѝ и подсилва исморения ѝ вид.

Четете още: Ах, колко е сладък: Днес принц Луи става на 3! (снимка)