Любовта може да се появи в най-необичания момент и по най-нелепия начин, но дошла ли е - приемаме я. Колкото и да е странна, абсурдна и неправилна понякога тя. Днешната ни история е точно такъв случай. За една напълно неуместна връзка, чиято съдба е да остане болезнена, но и сладка тайна.

"Всичко започна на шега една вечер, след като бях скъсала с приятеля си. Беше ми тежко, бях много тъжна и имах нужда от утеха, а защо не и от малко забавление. С братовчед ми винаги сме били много близки. Бащите ни са братя и често сме прекарвали по цели уикенди заедно като деца. Никога не сме спирали да се подкрепяме и да бъдем приятели.

Затова и първият човек, на когото споделих за раздялата си, беше той. И като един истински приятел, ми предложи да излезем на заведение с компанията му и просто да се повеселим. Понеже знаем, че нито един от двамата не може да пие твърде много, побързахме да се приберем преди да сме прекалили с чашките. Но по пътя към вкъщи братовчед ми сякаш флиртуваше с мен и тогава ми се стори, че го видях по съвсем различен начин от досегашния.

Той ме окуражаваше и не спираше да ми повтаря колко голяма грешка е направил приятелят ми, като ме е зарязал. Прегърна ме и беше някак много страстно. Не спирахме да се докосваме през целия път до вкъщи, а когато пристигнахме той ме погледна в очите и ми каза, че съм една от най-красивите жени, които е виждал. И в този момент просто се целунахме...

Не можехме да спрем, въпреки че много добре знаехме колко е грешно това, което правим. Но стигнахме до края и правихме секс. Прекарахме много страстна нощ заедно, а на сутринта го направихме отново. От тогава доста често се виждаме и всяка среща приключва в леглото. И тъй като никой решихме, че не сме готови за сериозна връзка, се разбрахме, че ще бъдем просто приятели, които спят заедно.

Няколко седмици по-късно обаче братовчед ми ми призна, че вече има чувства към мен. Не мога да скрия, че и аз усещах същото към него. И ето, че вече сме заедно цели 3 години, но пазим отношенията си в тайна. Знаем, че никой от семейството няма да го приеме, но не бихме могли да живеем вечно така. Какво да направя?", М.

Вие как мислите? Какво би произтекло от такива отношения и изобщо трябва ли да продължават те?

Четете още: Ето я сексуалната техника, с която ще подлудите мъжете