47-годишната Глория, която в края на февруари стана баба на момиченце, след като дъщеря ѝ Симона роди, определено не е излязла още от играта.

Певицата смая феновете си със завиден секси силует, доказвайки за пореден път, че времето за нея сякаш е спряло. Знойната баба сподели в социалните мрежи горещ морски кадър, на който позира пред шикозен цял бански костюм. Той е с десен на сини пеперуди и флорални мотиви, чиито тънки презрамки и дълбоко V-образно деколте, подчертават и разкриват изваяната фигура на Глория, на която биха завидяли дори и 20-годишните момичета.

View post on Instagram
 

"Животът е прекрасен", е написала изпълнителката под снимката, която незабавно предизвика възторжени коментари и овации. "Пожелавам си на твоите години ,които не са много между другото, да изглеждам като теб", "Така му се живее на човек, като те гледа... Приятна почивка!", "Красива и стилна както винаги уникална жена втора като теб няма", "Красива жена със страхотна фигура, лъчезарна усмивка и вълшебен глас", "Красота", "Прекрасна", гласят част от тях.

View post on Instagram
 


От серията снимки, които изпълнителката на “Крепост” е споделила през последните дни, става ясно, че в момента тя се наслаждава на морския бриз в Гърция, където всъщност притежава къща. Явно гордата баба е решила за кратко да остави Загорова и половинката ѝ Даниел да се грижат сами за малката Галина, и се е отдала на засужена почивка в южната ни съседка.

От фотосите пък става ясно, че компания там ѝ прави нейният верен спътник в пътешествието – домашният ѝ любимец. На повечето изображения тя е със своето куче, което е представител на породата немски шпиц.

View post on Instagram
 

Четете още: Това Камелия ли е наистина? (Снимка)