Автор
Люблена Папазова

Денис Теофиков умря на 21 години

Голяма трагедия сполетя попфолк гилдията. Актуалният изпълнител Денис Теофиков почина внезапно, а според последните съобщения на негови колеги става дума за самоубийство. От "Пайнер" потвърдиха за смъртта, но не разкриха точната причина. 21-годишният изпълнител е загубил живота си, след като паднал от терасата на приятелката си Алекса, която е гримьорка. Първоначално имаше спекулации, че става въпрос за нелеп инцидент, но според най-новите разкрития певецът сам е скочил от седмия етаж на сградата в София и категорично става дума за самоубийство.

View post on Instagram
 

Алекса преди малко се сбогува с певеца в социалните мрежи.

Синът на известния джазмен Атешкан Теофиков имаше бурна връзка с брюнетката. Те са заедно от няколко месеца, а двойката бе сред най-коментираните във фолк средите. Преди това Денис бе гадже с друга фолк звезда - Десита. От "Пайнер" първи съобщиха новината за трагедията: "На 21 години ни напусна един от най-добрите млади изпълнители на музикална компания “Пайнер“ – Денис Теофиков. Певецът завинаги ще остане в сърцата ни като едно младо и безкрайно талантливо момче, което за кратко се превърна в идол за публиката и успя да изкачи музикалните върхове.

Със своята харизма и тотални хитове Денис Теофиков владееше аудиторията, а сцената буквално заблестяваше, когото той се качи на нея. Винаги ще помним енергията, която той влагаше във всичко, което прави и най-вече в музиката, енергията, която раздаваше за всички нас. С много мъка и тъга се разделяме с теб, Денис Теофиков, но ти оставаш завинаги в сърцата ни! Поклон пред паметта ти! Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ изказва искрени съболезнования на семейството и близките на Денис Теофиков!"

21-годишната звезда на "Пайнер" прохожда на сцената с успешен дует с Цветелина Янева, след това и с колежките си Емилия и Малката. Неговите колеги като Камелия, Лорена и Антонио споделиха в мрежата за смъртта на младежа.

Четете още: Зрители се бунтуват срещу участието на Мария Игнатова в 'Маскираният певец'