Андреа Иванова, по-известна като Българското Барби заради големия брой пластични операции и импланти по себе си, разкрива за първи път публично кои са вещите и хората, без които ежедневието ѝ е почти невъзможно.

Кои са 10-те неща, без които атрактивната блондинка не може, споделя самата тя пред пред Vbox7:

Вода

Едно от любмите неща, без които Андреа не може, е пиенето на много вода. Това е и причината, поради която Българското Барби винаги носи със себе си бутилка вода, където и да отиде.

Мента

Андреа никога не излиза от дома си без любимия си аромат – мента. Тя винаги държи в чантата си спрей с мента за освежаване на дъха или ментови бонбони. Тя признава още, че ги предпочита пред ментовите дъвки.

View post on Instagram
 

Хидратиращ балсам за устни и гланц или червило

Голямото количество хиларионова киселина, което Андреа има в устните си, я принуждават да прибягва ежедневно до услугите на хидратиращи балсами за устни, които да предпазят кожата а устните ѝ от изсушаване.

Фон дьо тен и грим

Андреа не крие, че фон дьо тенът и гримът за нея са едно от най-важните неща. Колкото и млада да е една кожа, по нея винаги има някакви несъвършенства, които трябва да се замаскират. Поставени върху лицето, те повишават самочувствието на една жена, карайки я да се чувства по-красива и харесвана, казва тя. Въпреки че понякога си позволява да излиза навън без макиаж, Българското Барби признава, че предпочита да е с любимия си фон дьо тен и грим.

View post on Instagram
 


Мицеларна вода и памук

Това са другите важни неща, без които Андреа не излиза и винаги могат да бъдат открити в нейната дамска чантичка на мястото на мокрите кърпички. Освен че с тях почиства много по-лесно грима от лицето си, те са перфектен ликвидатор на петната по дрехите, дори и по обувките, отбелязва тя.

Музикални слушалки

Пред развлекателната видео платформа Андреа споделя и за страстта си към музиката. Тя е причина тя да слуша музика почти през целия ден, поради което слушалките са неотменен спътник в ежедневието ѝ. Разкрива още, че слуша всякакъв стил музика, като дава приоритет на определен според настроените си.

View post on Instagram
 


ASMR видеа

Една от най-новите ѝ страсти е слушането на ASMR видеа. Спечелил я е техният успокояващ ефект, поради което няма вечер, без която да не заспива в тяхната компания. Любимият релаксиращ звук е този на бълбукащата вода и тихия дъжд.

Четенето

Сред обожаваните от Андреа хобита, с които запълва ежедневието си, е и четенето. Не минава ден, без който тя да не чете книги. Сред любимите ѝ жанрове са психологическата и философската литература, както сайтовете с енциклопедичен характер, представящи новооткрития и любопитни факти за света и живота.

View post on Instagram
 


Телефонът

Телефонът е предметът, без който в днешно време е невъзможно да направиш дори и крачка навън. Андреа признава, че той е неотменен спътник в чантата ѝ. Освен за контакти той ѝ служи и за интернет връзка, която е необходима на младата дама във всеки един момент. Не минава ден, в който Андреа да не е споделила снимки или видео в любимите си социални мрежи Фейсбук и Инстаграм.

Най-добрите ѝ приятели

Българското Барби с гордост споделя, че от години поддържа отношения с най-добрите си приятели. Това са хората, без които тя не може и за които винаги ще намери време, за да се види и позабавлява. Това са хората, които във времето, през което е поддържала отношения, те винаги са били до нея, за да я подкрепят във всяко едно нейно начинание. Защото какво е човек без добри приятели, обобщава на финала Андреа.

View post on Instagram
 

Четете още: Запознайте се със скандалната Мария Магдалена, която вече е Себастиан