Автор
Христина Кирилова

Елвира от "Ергенът" сравни предаването с война

Една от най-коментираните участнички в шоуто "Ергенът" определено стана Елвира, след като сподели в национален ефир, че все още е девствена.

И макар този факт не би трябвало да бъде толкова шокиращ, но тъй като в днешно време ценностите минават за отживелица, признанието ѝ провокира цяла вълна от коментари. В предаването Елвира поддържа имиджа на малко, невинно момиче, което сляпо вярва в любовта и дори предположи, че ще отпадне, след като заяви и пред Виктор, че все още не е била с мъж.

Той обаче оцени честността ѝ и тя получи роза на последната церемония. Междувременно Елвира, която прави всичко възможно да омае Виктор със стиховете си, сподели кадър с него в Инстаграм, на който са се прегърнали и изля душата си с думи за война. Защото вероятно е усетила надпреварата за Ергенът точно като бойно поле:

View post on Instagram
 

"Да си войн в една война, в която си сам на терена е много странно. Странно е защото в тази борба си ранен, а дори нямаш право да се гневиш или ядосваш, защото насрещати, никой не стои. Сам си, единствено със страховете, чувствата и емоциите си. Бориш се с тях, а това те изтощава толкова, че си готов да избягаш, да побегнеш надалеч и битката да приключи. Готов си дори да залепиш старата и уж вече счупена черупка, само за да се скриеш на сигурно. Това е може би най-лесния изход от войната, защото подобни войни са толкова тежки, че шансът да се погубиш е наистина голям. Подобни войни могат да се водят с години и накрая пак да загубиш, защото войната със себе си е една от онези тежки войни, в които залогът е много голям, а рискът огромен…

View post on Instagram
 


Войн

Щом пред мен се появява,
за времето губя представа.
Думите ми с гумичка се трият,
мислите в главата ми се бият.
Като войн в ожесточена война,
излизам на терена,
оглеждам се и съм сама.
Със себе си се боря
и не мога да спра.
Тежката броня успях да сваля.
Толкова бях лека, че можех да летя.
Само щит в ръцете ми остана,
но ето оставям го встрани.
В битката се впускам,
дори и да ме заболи."

Четете още: Смело и секси: Есил Дюран се показа без бельо в Капките (снимки)