Автор
Веселина Петрова

7 неща, които привличат по-силно мъжете от красотата

Не сте с манекенски мерки? Не страдайте! Защото има други неща, които са много по-важни за силния пол. Кои са те?

Самодостатъчност
Ако си мислите, че за да спечелите сърцето на някой мъж трябва да имате дълги крака и перфектна външност, лъжете се! Вижте половинката на Марк Зукърбърг. Тя е нисичка, с азиатски черти и е в обятията на един от най-богатите мъже на планетата! Ясно е, че мъжете днес харесват с очите, но това е само първоначална реакция. Жената ще привлече вниманието на всеки мъж, ако е умна, интересна и... самодостатъчна. Тя е интересна, не се опитва да доказва нищо на никого, обича се и се приема такава, каквато е. Такава жена се чувства комфортно навсякъде и с всички.

Женственост
Днес тенденцията е жените да бъдат... женствени. И не става въпрос само за роклята, токчетата, маникюра, грима. Женствеността е нещо различно от писъци, крясъци, истерии, скандали. Да си мека, нежна, лека... Ако притежавате всички тези качества, вие можете да обезоръжите всеки мъж. Притежавайки интуиция и мъдрост, вие няма да се съревновавате с мъжа, а ще му подарите комфорт, покой и свобода. Ако се държите като жена, която може всичко, ще отблъснете всеки представител на силния пол.

Грижовна към себе си
Ако една жена е добре поддържана, няма нужда да е с правилни черти или с манекенска фигура. Измачканите дрехи, мръсната коса и олющеният маникюр няма да ви спечелят мъжкото сърце. Чистата кожа, приятният аромат, добре поддържаните ръце обаче са като оръжие за масово поразяване. Не го забравяйте.

Позитивна настройка
Позитивно настроената жена винаги е открита, доволна от себе си и живота си. С такава жена всеки мъж ще иска да общува. Животът ни е пълен с негативи, проблеми и отрицателни емоции, защо му е на мъжа още един? Усмихнете се и светът ще бъде в краката ви.

С чувство за хумор
Момичетата с чувство за хумор буквално нямат конкуренция. Първо - това е доста рядко качество, второ - чувството за хумор е знак и за наличието на интелект... Жената, която умее да се шегува, може да излезе с лекота от всяка ситуация, около нея винаги е весело и приятно...


Енергийно заредени

Жените, които знаят какво искат, имат си своите занимания, хобита, тези, които не са ску(чни, не се жалват постоянно, тези, които сякаш черпят постоянно енергия от невидима батерийка - те са предпочитани. Ив Сен Лоран е казал, че най-красивият грим е страстта. И не става въпрос само за страст в леглото. А за вътрешна страст, за вътрешен огън, за женски енергиен заряд.

Умение да изслушва
За съжаление малко жени днес са добри слушатели. Дамите обичат да бъбрят, да дават съвети. Мъжете обаче обичат жените, които знаят как да ги изслушат и да ги приласкаят. Обичат добрия събеседник.