Автор
Христина Кирилова

Когато сме най-зле, все така да сме: Илон Мъск и лудата му гръцка ваканция (снимки)

Илон Мъск се е отдал на истински разкош в съседна Гърция и като един истински милиардер, си почива и се разхлажда с яхта. Откривателят е бил забелязан на остров Миконос още през уикенда, а първите папарашки снимки се появиха в мрежата в първите дни на седмицата.

Известно е, че гениите и богатите никога не спят, но явно Илон не е фен и на романтичните почивки, тъй като е в Гърция в голяма приятелска компания. По всичко личи, че Мъск никак не обича да се припича на слънце, тъй като кожата му е призрачно бяла и на някои кадри в мрежата изглежда комично по кърпа и бира в ръка. Отдалеч се забелязва, че човекът не е свикнал да си почива и със сигурност му е хрумнала още някоя-друга космическа идея под лъчите на жаркото слънце.

На почивка в Гърция Илон се отдаде след скандалите му с платформата Туитър, която желаеше да закупи, но в момента предстои единствено съд. И след като стана баща за девети път.

В момента се говори, че Мъск е придружен от секси брюнетка, чиято самоличност обаче остава в тайна. От снимките, изтекли в интернет пространството, става ясно, че двамата са близки, но коя е тя и какви точно са отношенията им - все още не е известно.

Четете още: Ето скъпарското място, на което Меган ходи на почивка с приятелките си