Стана ясен хонорарът на Азис за всяко участие, сумата е 5-цифрена

Азис е в постоянно движение. Преди дни сериозно притесни феновете си, включвайки се от болничното легло с абокат на едната ръка, но след това кралят на фолка едва дочака да се позакрепи и пак хукна по участия.

И все пак си е взел поука или поне такова впечатление създаде, като изтъкна в последния си пост в инстаграм. „Убедих се, че човек на моята възраст, 44-годишен, няма право да се претоварва с работа като моята! Три дни по болници, системи и медикаменти, аз все още не се чувствам в силата си. Почивка у дома с приятели е най-хубавото нещо. Днес вече съм добре, както се вижда. Благодаря за грижите на лекарите и на всички вас“.

View post on Instagram
 

В края на поста Азис не пропусна да напомни за поредната си изява в Пловдив. Когато преди дни се включи от болничното легло с абокат на едната ръка, Азис сподели, че потърсил лекарска помощ, защото се изтощил и преуморил. Това наложило вливането на системи. Въпреки това часове по-късно певецът бе на участие в столичен клуб. Бързото му възстановяване явно не е успокоило майка му, която още на следващия ден долетя от чужбина, за да се увели лично в доброто му здраве, предава Хотнюз.

View post on Instagram
 


Изглежда Азис не мисли да отменя участия, но вече е решил да не се претоварва. Той бе на кратка ваканция с приятели. Чувства се по-добре и даже е подновил тренировките си във фитнеса, отбелязва Уикенд. В момента интересът към звездата е колосален. Той има поне по 3 участия в седмицата. Според хора от бранша хонорарът му за участие също е чувствително повишен и в момента прибира по 15 бона за всяка своя изява.

Четете още: Папи Ханс не знае как да си плати глобата в Гърция