Истинското лице на новата г-жа Бекъм, или Никола Пелц преди пластичните операции

09 август 2022 | 14:51
13850
2
Getty Images/ Instagram
2

През последните дни съпругата на Бруклин Бекъм - милионерската наследница Никола Пелц, не слиза от заглавията на голяма част от медиите.

Особено след слуховете, че двете с Вики Бекъм не могат да се понасят. Никола дори пусна доста противоречив пост, придружен с разплакани нейни снимки. В статуса към снимката Пелц разкрива, че не винаги може да устои на опитите на някои хора да я наранят, без да дава повече подробности за самоличността на тези хора.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@nicolaannepeltzbeckham)

“Понякога ми е трудно да покажа тъжните части от себе си. Това, че израснах със седем братя и сестри и двама много силни родители, ме направи наистина твърда, те ми наложиха това да не позволявам на хората да ме съсипват или да нараняват сърцето ми. Това ме накара да издигна стена, за да се защитя, особено в тази индустрия. Всички имаме дни, в които хората ни карат да се чувствате зле и е нормално да бъдем наранени от това. Просто реших да напиша нещо, защото никога не показвам тази страна от себе си тук. Обичам ви всички толкова много и наистина оценявам цялата ви подкрепа. Значи толкова много, когато вие сте мили на страницата ми, искам да знаете, че ви виждам, чувам ви и това означава много за мен.” - написа тя в Инстаграм.


Разбира се веднага започнаха спекулации, че постът е насочен към караницата на Никола с нейната популярна свекърва Виктория Бекъм. Бившата Спайска все още не е коментирала случая, така че предстои да разберем дали предположенията са истина.


Междувременно стана ясно, че истинското лице на Никола Пелц е доста по-различно от сегашната ѝ визия. И въпреки че тя самата никога не е коментирала на какви процедури се е подлагала, от фотосите, които ще ви покажем, ясно личи че е прибягвала до услугите на пластични хирурзи.Предполага се, че Никола си е сложила филъри за устни, направила си е ринопластика, както и повдигане на челото. Освен това Пелц вече не е собственик на тази V-образна, остра брадичка, която е притежавала преди, а на каква точно процедура се е подложила не е съвсем ясно, но специалистите подозират, че си е инжектирала специален филър за корекция на брадичката. Пластичните хирурзи предполагат, че Никола си е направила и допълнителна операция на клепачите.
 

Още по темата

Коментари

2 Бивш от МВР
  09 август 2022 | 16:05 отговор
 

Diego Maradona Amazing Skills in Training

 
 
Бивш от МВР
09 август 2022 | 16:06

Абе мани луда работа преди и след това.

 
Бивш от МВР
09 август 2022 | 16:07

Че и чело вече се повдигало.

 
Бивш от МВР
09 август 2022 | 16:09

Че па она тая Глория и она брадичка си бе корегирала. Иноватор е била.

1 Бивш от МВР
  09 август 2022 | 15:42 отговор
 

Истинското лице, на.

 
 
Бивш от МВР
09 август 2022 | 15:43

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!!

 
Бивш от МВР
09 август 2022 | 15:43

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!!

 
Бивш от МВР
09 август 2022 | 15:43

!!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!!

 
Бивш от МВР
09 август 2022 | 15:43

!!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила.

Добави Коментар