Автор
Ива Петрова

Невиждан наплив от интелектуалки за новия Ерген

Новият "Ерген" – музикантът Евгени Генчев, който се отличава по множество качества и белези от Виктор Стоянов, се оказа мощен магнит освен за добре познатия ни от първия сезон на предаването типаж момичета, така и за друг модел кандидатки за участие.

Пианистът провокира интереса на интелектуалките към шоуто, отбелязват медиите. Още в мига, в който името му бе обявено от продукцията, тя била залята от порой заявления за участие от писателки, артистки и студентки в хуманитарни специалности като философия, филология и психология. Всяка една от горепосочените представителки на съответната гилдия изявила желание да свърже съдбата си с тази на чаровния пианист.

За разлика от миналата година, когато форматът се пукаше по шефовете от плеймейтки и търсачки на бърза слава, тази година за най-романтичното риалити шоу са кандидатствали много дами с доказан интелект и лирични души. Това, разбира се, не означава, че сред момите, жадуващи да влязат в предаването, липсват и от другия ни вече добре познат тип, но определено сега надмощие взимат интелектуалките. Факт, който категорично ни подсказва, че във втория сезон силиконовите изкусителки ще отстъпят място по численост на жените с далеч по-широк и възвишен мироглед за живота и света.

Пък и, както се твърди в медийното пространство вече, самият главен герой в предстоящия сезон – Евгени Генчев, не храни особен копнеж към момичета, чиято голяма мечта се ограничава единствено до това да уголемят устните си или да протягат тяло пред обектива на някое мъжко списание. Като артист и пианист с три дипломи от престижни европейски университети, той искал да свърже живота си с дама от класа, която да притежава подобни на неговите лични интелектуални и артистични качества.

Пред меркантилните жени, които жадуват за скъп часовник или автомобил, 33-годишният пианист предпочитал дами с далеч по-смислени и стойностни потребности.

В момента младият артистичен мъж, който е по-популярен в чужбина, отколкото в България, живее в Будапеща. Изявите му на нашата сцена са предимно в родния му град Пловдив. Медийните прогнози са, че след изявата му във втория сезон на риалитито, славата му у нас ще избуи, а броят на ангажиментите му – ще прерасне до космически размери.

Четете още: Хейтъри скочиха срещу новия Ерген - бил нисък и женствен