Автор
Кристина Кирова

Емили се разделя с тротинетката, ще яхне мотор

Емили Тротинетката, както вече я наричат мнозина след смелите ѝ изяви на магистрала "Тракия", а след това и на Околовръстно шосе, се разделя с превозното средство, с което като по чудо не пострада сериозно. Но ако мислите, че това ще сложи край на всичко, всъщност не. Даже изглежда, че ще стане още по-страшно, защото на мястото на тротинетката, Емили и Тихомир са решили да дойде мотор.

Новината беше съобщена лично от транс двойката с няколко поста, като в единия стана ясно, че тротинетката се продава за 7000 лв или срещу мотор с определени характеристики.

"Любимото ми хоби приключва, заради безсилието ми да се справя със закона", с тези думи Емили съобщи, че се сбогува с легендарната си тротинетка, която с Тихомир са купили едва преди 3 месеца. За щастие, тя съобщи още, че вече няма да я видим на магистралата с опасно за там превозно средство и поднесе извиненията си към всички, които са били възмутени от действията ѝ на пътя:

View post on Instagram
 

"От Емили : Ще съобщя една неприятна за някои хора новина, но за някои хора - хубава новина!

Извинявам се искрено на всички хора, които са били възмутени и притеснени от моите постъпки с тротинетката!

View post on Instagram
 

Държа да споделя пред цяла България, че вече няма да ме видите да летя по магистралите!
Бъдете спокойни!!!
Много Извинявайте за простотиите, които върших на пътя!


От Днес ( 30.Август.2022 ) официално приключвам с карането на тротинетка по автомагистралите, околовръстното и големи столични булеварди!
Тоест вече няма да карам тротинетка, защото явно в България и в много държави е проблем да имаш мощна електрическа тротинетка!
Решението го взех окончателно, след като днес бях привикана за пореден път в Столичния КАТ, относно карането ми по главни пътища и магистрали!
Първо ме викаха в КАТ на 29 юли, за това, че карам по околовръстното и ме глобиха 50 лв. и 150 лв.

После ме привикаха пак в КАТ на 25.август, за това, че съм паднала на Околовръстното в дъжда и уж съм блокирала движението, за което разбирате ли пак ме глобиха с 50 лв. и 150 лв.

И последно днес на 30 август ме привикаха отново, за това, че пак управлявам Ел. Тротинетка по големи булеварди и за това, че се предвижваме двамата с моят приятел Тихомир на тротинетката!
За което ме глобиха отново с 50 лв., 150 лв. и 100 лв.

Вече ми писна от всичко и се предавам!
РЕШИХ ГО - Приключвам с тротинетката!
Жал ми е, мъчно ми е, но ще трябва този филм да приключи!
От другият месец ще се записвам на курсове за мотор - категория А2 и на пролет вече ще се придвижваме с хубав пистов мотор!"

Четете още: Погребаха починалата родилка навръх рождения ѝ ден: едно бебе остана без майка, а виновни са...