Автор
Роси Кацарова

Ужасяващи разкрития: Брад Пит душил и удрял децата си, Анджелина разказа всичко

Анджелина Джоли отправи нови шокиращи обвинения срещу Брад Пит. В подадена във вторник жалба актрисата твърди, че бившият ѝ възлюбен е нападнал физически нея и две от децата им през 2016 година по време на полет от Франция за Калифорния.

Анджелина заявява, че Пит е "душил едно от децата и ударил друго по лицето, наричайки го с обидна дума". Тя пък е била дърпана за косата и силно блъсната в стената.



Пред съда адвокатите на актрисата разкриват, че Пит започнал да крещи на съпругата си в тоалетната на частния им самолет и "хвана Джоли за главата, започна да я скубе, след което я разтърси“, а след това "хвана раменете ѝ и я разтресе отново преди да я блъсне в стената на банята“. Следват удари с юмрук по тавана на тоалетната.

Междувременно едно от децата започва да вика “Добре ли си, мамо? Добре ли си?" пред заключената врата. В отговор актьорът отвръща “Не, мама не е добре” и започва да крещи обиди по адрес на Джоли, твърди самата тя в документите подадени пред съда.

Актрисата допълва, че, когато едно от децата се опитва да се изкаже в нейна защита, Пит физически се нахвърля върху него. За да защити детето си, Джоли скача върху гърба му, а актьорът умишлено се хвърля назад, в резултат на което актрисата наранява гърба и лакътя си.

"Някои от децата го умоляваха да спре. Всички бяха уплашени. Всички плакахме", твърди актрисата. През останалата част от полета Анджелина и децата прекарват завити през глава под одеяла в опит да не изнервят Пит и да не провокират гнева му. Въпреки това той периодично идва при тях, крещи им и ги обижда" разкрива Джоли. В един момент той залива Джоли с бира, а някои от децата и с червено вино.

"След много напрегнати часове Пит най-накрая заспа. При кацането Джоли го събуди и му каза, че тя и децата отиват на хотел, вместо в дома си. Той се развика, че никой няма да слезе от самолета и в продължение на 20 минути не позволяваше да се припари до вратата. След като едно от децата се намеси и поиска да си тръгне, Пит най-накрая отстъпи.

Но точно пред вратата на самолета той отново нападна физически едно от децата.

Той също така сграбчи и разтърси Джоли, карайки едно от децата да моли „Не я наранявай“. В крайна сметка той пусна Анджелина да си отиде, но извика след нея "кучка", преди да добави „Майната ви, майната ви всички“, се твърди в съдебните документи, разпространени от The New York Times. В тях също така се посочва, че случката се е разиграла само пет дни преди Джоли да подаде молба за развод.



Според близки до Анджелина Джоли, тя не е искала да разкрива публично подробности от случилото се, “за да не кара децата си отново да изживеят ужаса от онзи ден”. Актрисата обаче се принудила да говори за станалото, след като Пит завел иска срещу нея, твърдейки че е нарушила договорни споразумения, продавайки своя дял от обща винарна.

Актьорът от “Седем” обвинява бившата си половинка, че тя умишлено и с цел да му навреди продала своя дял на „агресивен конкурент от трета страна“.

Адвокатите на Анджелина Джоли подчертават, че тя е продала дела си от общата им винарна на руския олигарх и собственик на Tenute del Mondo Юри Шелфър, след като Пит поискал тя да подпише споразумение за неразкриване на информация, за да ѝ попречи да говори за брака им.