Автор
Кристина Кирова

Умно момиче: Ким Кардашиян следва секссъвети от 88-годишната си баба

Каквото и да си мислите, че знаете, едва ли някога ще можете да надминете баба си по знания, особено когато става дума за любовния живот. Съгласете се, че един далеч по-възрастен от вас човек, със сигурност има повече житейски опит от вас и може да ви подскаже как да поддържате тръпката с партньора си. Явно Ким Кардашиян е достатъчно досетлива, за да се вслуша в секссъветите на баба си, която може и да е на 88, но определено има какво да ѝ каже за "птичките и пчеличките".

Бабата на Ким, Мери Джо Кембъл, е споделила на звездната си внучка, че най-хубавият секс е този пред огъня. Кардашиян от своя страна решила да се възползва от тази информация и го направила с любимия си Пийт Дейвидсън близо до запалена камина по време на романтичен уикенд в един от най-скъпите хотели в Лос Анджелис.

Ким разказа на баба си за преживяването си в ефир и сподели следното:

"С Пийт прекарахме часове, говорехме си до камината в стаята ни в хотела и изведнъж се сетих за твоя съвет и правихме секс до огъня. В твоя чест. Колко е странно да мислиш за баба си преди секс! Не е ли лудост?"

Въпреки че в последно време имаше много слухове, според които Ким и Пийт са се разделили, всъщност двамата са много щастливи заедно. Кардашиян дори е развълнувана от предстоящото пътуване на комика до Космоса заедно с Джеф Безос.

Четете още: Как съхранявали красотата си наложниците от султанския харем и какво е правилото на седемте хранения