Автор
Ева Григорова

Кейт се надява да се сдобри с Меган - ето как!

Кейт Мидълтън е готова да сложи край на раздора си с Меган Маркъл.

40-годишната принцеса на Уелс се надява да подобри отношенията си с херцогинята на Съсекс по време на предстоящото си посещение в Съединените щати, твърди Us Weekly.

„След като плановете на Кейт и Уилям за Бостън са договорени, тя планира да протегне ръка към Меган в опит да събере отново братята и да излекува техните отношения“, каза неназован източник пред изданието, добавяйки, че Мидълтън вярва, че това е нещото, което принцеса Даяна и покойната кралица Елизабет II „биха искали“.



„Хари и Меган са изключително заети със забързаните си графици, но Меган е готова да положи усилия, стига датите да не се припокрият с други ангажименти“, продължи вътрешният човек, отбелязвайки как и двете кралски особи ще бъдат на източния бряг през декември.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън най-вероятно ще присъстват на втората годишна церемония по връчването на наградите Earthshot в Бостън на 2 декември - отбелязвайки първото си пътуване до САЩ от 2014 г. насам.



Херцогът и херцогинята на Съсекс също ще пътуват на Изток за наградите Ripple of Hope на организацията Робърт Ф. Кенеди за правата на човека (RFKHR), които ще се проведат в Ню Йорк по същото време.

Двойката беше обявена за един от тазгодишните лауреати на наградата Ripple of Hope за тяхната „работа по отношение на расовата справедливост, психичното здраве и други инициативи за социално въздействие чрез тяхната фондация Archewell“.



Напрежението между двете кралски особи е доста високо, откакто в медиите излязоха твърдения, че Меган е накарала Кейт да „избухне в сълзи“ преди сватбата ѝ през 2018 г. с принц Хари.

Въпреки това, по време на бомбастичното интервю на двойката с Опра Уинфри, Маркъл заяви обратното.

„Няколко дни преди сватбата [Кейт] беше разстроена от роклите на шаферките и това ме разплака. Това наистина нарани чувствата ми“, каза тя на Уинфри. „Беше наистина тежка седмица преди сватбата. И тя беше разстроена от нещо, но ми се извини. Донесе ми цветя и бележка с извинение” - каза тогава Маркъл.



Докато Кейт и Меган може и да са готови да изгладят нещата, източници твърдят, че Уилям все още „просто не може да прости“ на малкия си брат.