Автор
Ева Григорова

Дрю Баримор разкри защо не е правила секс от 6 години

Дрю Баримор разказа за това, че не е правила секс от раздялата си с Уил Копелман през 2016 г. в нова публикация в блога си.

47-годишната актриса разкри, че е чула някой да говори за нея и да казва, че „мрази секса“ и поясни, че през годините след раздялата просто не е правила секс, защото се е фокусирала върху себе си и връзката с дъщерите си Олив, 10 г. и Франки, 8 г.

View post on Instagram
 

Въпреки че Дрю сподели, че не е имала интимна връзка след развода си, в момента тя наистина се радвала на това да опознава себе си, вместо да преследва нови връзки или секс. „Имах честта и удоволствието действително да работя върху себе си и да науча какво е родителството - нещо, с което не бях съвсем наясно с израстването си“, пише тя.

Отглеждането на дъщерите ѝ очевидно е било сериозен фокус и тя е на “напълно различно място“ в живота, що се отнася до връзките. „Не съм човек, който има нужда от секс и трябва да излиза непрекъснато и да се ангажира с различни хора. Аз съм човек, който е дълбоко отдаден на насърчаването на начина, по който младите момичета, моите дъщери и аз като жена трябва да функционираме в този свят“, написа тя. „Трябваше да запазя целибат и уважение към себе си, за да открия какво би било нашето ново нормално семейство .”



Актрисата каза също, че би искала да е имала подобни прозрения през младите си години и че е гледа на “секса като на израз на любов, а не като на същността на любовта“, но сега е много щастлива с перспективата си. „Изживях много богат и пълноценен живот. Въпреки това, след две деца и раздяла с баща им, която ме накара да бъда предпазлива, имах удоволствието да изместя фокуса си, когато става въпрос за любов към себе си и двете ми дъщери. Знам, че това не включва мъж“, обясни тя.



Публикацията в блога на Дрю идва почти месец след като тя призна, че не е правила секс от шест години в своето токшоу през септември. Дрю обсъждаше признанието на Андрю Гарфийлд, който разкри пред нея, че не е правил секс шест месеца, за да се подготви за своя роля. Тогава Баримор сподели, че самата тя не е имала интимни отношения от цели 6 години и 6 месеца за нея всъщност не са много.