Автор
Ива Петрова

Ето какво още освен пръстен получи Златка на Миконос (Снимки и Видео)

Седмица след като Златка Райкова изненадващо разкри, че е сгодена за трети път, сега русата дива публикува и видео от романтичната церемония.

Както вече ви съобщихме, бившият спортист Карен предложи брак на плеймейтката в луксозен хотел не къде и да е, а на на остров Миконос. На клипчето, което той сподели, се вижда стая, пълна с балони във формата на сърце, и под, който е обсипан с листчета от рози. "Моя сродна душа, виждам те", пише Карен под видеото, обръщайки се към избраницата на сърцето си.

View post on Instagram
 

Годежния пръстен той е избрал сред колекцията скъпи бижута на известна френска луксозна марка, особено предпочитана напоследък сред представителите на родния елит – с нейни накити се красят фолк звездите Мария, Преслава, Алисия, както и бившата Мис България Антония Петрова Батинкова.

Влюбеният Карен обаче е подарил на половинката си не само пръстен. Както се вижда от видеото, подаръчните торбички са три, а на ръката на сияещата му годеница, освен пръстен, блестят две гривни и часовник.

Това е трети годежен пръстен за 36-годишната блондинка от Пазарджик за последните 4 години. След ММА боеца Георги Валентинов и бившия футболист Благой Георгиев на колене пред нея падна и сегашният ѝ възлюбен – Карен Хачатрян. И сега, след като всички вече знаем, че отговорът на силиконовата красавица е бил „Да!”, остава да разберем дали ще има сватба и кога.

View post on Instagram
 

Четете още: Вижте: Алекс Богданска и Диляна Попова без грим