Ако искате да срещнете любовта на живота си или да бъдете с човек, в когото сте лудо влюбени, последвайте златните правила по-долу за привличане на любовта.

1. Винаги ставайте от леглото сутрин с добро настроение и усмивка на уста. Вярвайте, че днес ще ви се случи нещо прекрасно и вълшебно.

2. Опитайте се да сте повече време сред позитивни и добри хора.

3. Научете се да бъдете интересни за себе си и околните. Трупайте нови познания и ги споделяйте с околните всеки ден. Не забравяйте, че човек, който не е скучен, предизвиква интереса на другите хора към него.

4. Правете неща, които ви носят радост, любов и вдъхновение, карат ви да се чувствате пълноценни и щастливи. Когато сте в добро настроение, това неминуемо ще зарази и околните и те ще се влюбят във вас.

5. Никога не губете самоувереност и винаги вярвайте в своята уникалност. Никога не се критикувайте. Бъдете горди със себе би и с постигнатото досега. Дерзайте и продължавайте да

6. Не губете вътрешната хармония. Ако се почувствате в капана на негативни емоции – страх, тревога, негодувание, обида, опитайте се бързо да преминете към положителните – вижте се с приятели, спомнете си за моменти, които извикват у вас прекрасни чувства.

7. Съберете старите снимки на бивши партньори, които са ви наранили в един или друг момент, в случай че още ги пазите и не искате да ги изхвърлите. Поставете ги в кутия, завържете ги с червена панделка и ги поставете в мазето. Експрети по фън шуй уверяват, че така можете да прекратите съществуваща връзка, която ви носи лоши преживявания и да се отворите за нови.

8. Мечтайте и визуализирайте в съзнанието си картини за новата любов. Представете си човека, който искате да бъде до вас. Колкото по-често го правите и колкото по-ярки са образите във въображението ви, толкова по-бързо картините ще се превърнат в реалност.

9. На голям бял лист опишете подробно външността и качествата на човека, с когото бихте искали да се срещнете. Отговорете на въпросите – с какво се занимава, колко печели, какви са неговите приятели, навици, хобита, духовни качества. Умее ли да съчувства, да бъде предан или има чувство за хумор, такт?

10. Направете карта на желанията. Ако любовта е много важна за вас, поставете снимката си до портрет до човек, чийто външен вид харесвате, или конкретния такъв, в когото сте влюбени, в центъра на голям плакат. Обгърнете двойката си с всички атрибути на щастието. Намерете снимки на неща, които искате да имате – деца, кола, къща и т.н. Визуализацията е един от най-мощните начини за превръщане на фантазиите в реалност.

Четете още: Когато мъж пренебрегва жена, той я учи как тя да живее без него