Автор
Ива Петрова

Мандарина, ягода, банан и още 4 вида сочен секс

Съгласете се, че сексът с всеки партньор е различен и уникален по своя вкус, усещания и чувственост. Според темперамента и страстта на мъжа, с когото го правим, вкусът на любовната игра може да се сравни с капризен и сочен ягодов десерт, полят обилно със сметана, или пък на сладък и дълъг банан, обсебващ бавно и нежно всяко сетиво.

1. Ягодово великолепия със сметана



Вие и вашият партньор сте двойка, която предпочита да не сменя мястото, не защото се страхувате от експерименти, а защото леглото ви е перфектно. Любовта към красотата и добрия вкус превръща секса с вашия любим в сцена от еротичен филм. Много двойки само могат да си мечтаят за подобен секс. Но трябва да знаете, че не винаги е толкова лесен. Ягодите са капризно плодче и изискват много усилия, грижи и постоянство, за да запазят свежестта, сочността и вкуса си.

2. Мандаринена страст



Свеж, сладък и за предпочитане без костилки, този секс е наслада за любителите на цитрусови плодове. В леглото ви цари разнообразие, а енергията във вас е повече от достатъчно. Но все пак си струва да намалите страстта, в противен случай в един прекрасен ден ще попаднете на безвкусна мандарина или, още по-лошо, ще искате секс само на Нова година.

3. Ябълков консерватизъм



Няма нищо лошо в това, че предпочитате класиката. Опитът и постоянството са на ваша страна! Движите се според планирания сценарий и кулминацията не закъснява. Нежността, чувствителността и малко сантименталност са верни спътници по пътя към насладата. Важното е и на двамата да ви харесва!

4. Бананов копнеж



Вашето мото е: „Няма значение къде, важно е с кого!“. Екстремни по природа, вие търсите приключения и сте готови на много, за да покорите върховете на екстаза. Ако желаете, отдавна бихте могли да съставите карта на сексуалните приключения, която не всеки смее да следва. Сексът във вашата двойка е като зрял банан – сладък, ярък и дълъг.

5. Лимоненена жажда



Лимонът, честно казано, не е за всеки и колкото и ярък и сочен да изглежда, не всеки ще бъде доволен от вкуса му. Бърз и тривиален – такъв секс е полезен сам по себе си като факт на съществуване, а не като процес. Като синоними за такъв сексуален контакт могат да бъдат посочени брачен дълг, благодарност за услугата или помощ на приятел. Сексът с лимон е като спасителен пояс в период, когато на тялото му липсват много витамини.

6. 50 нюанса ананас



Странните плодове характеризират интимния живот на тези, които наистина обичат експериментите. Нямате нищо против да вземете нови играчки в леглото с вас и е възможно да имате цяло нощно шкафче за тях... или килер ... Да, може би имате специално оборудвана стая! Няма значение. Вашият секс винаги е нещо ново и непознато, но не забравяйте, че не всеки е готов за него! Много хора са алергични към ананаса, а някой дори не знае как да го обели...

7. Папая – небесна наслада



Плодовете са мечта, а сексът, който може да бъде оприличен на папая, е приказка! Тези партньори се разбират без думи, усещат всеки сантиметър от тялото на другия и сякаш са едно цяло. Не всеки успява да намери своя идеален партньор – често папаята изглежда перфектна само отвън, но пълнежът не оправдава очакванията. Някои цял живот не успяват да изпитат това райско удоволствие.

Четете още: Изповедта на една любовница: Сърцето ми се къса, когато го виждам щастлив с жена му