Автор
Христина Кирилова

Когато знаеш повече, отколкото трябва: Хванах съпрузите на две приятелки в изневяра и замълчах

Когато приятелка ти каже, че в Тиндър няма да намериш бъдещия си съпруг, но откриеш нейния там. Объркващо, нали? Със сигурност, но истината е, че историята познава такива случаи. И днес попаднахме на един подобен, разказан от жена на име Дженифър от Куинсланд, Австралия. Тя споделя как един ден, докато е разглеждала различни мъже в Тиндър, е открила съпруга на не една, а на цели две свои приятелки и така ги хванала в изневяра. И разбира се, пред нея стоял трудният избор - да бъде лошият вестител или да замълчи завинаги в името на семейното щастие на приятелките си и неверните им съпрузи.

Всъщност, Дженифър отдавна имала подозрения, че двамата мъже изневерявали на приятелките ѝ, тъй като неведнъж е чувала оплаквания от дружките си за това, че мъжете им се прибират късно почти всяка вечер и често излизали на бар. "По мъжки". Жениите дори имали подозрения, че са предадени, чрез изневяра. Дженифър обаче решила да не прилага доказателствата, защото решила, че няма право да се намесва в чуждия живот и да влошава отношенията на приятелките си със съпрузите им.

"Опитът ми ме научи, че има много жени, които дъблоко в себе си знаят, че мъжът им им изневерява, но предпочитат никога да не виждат доказателства за това и просто да си затварят очите за истината. Никога не знаеш какви ще бъдат последствията, когато разкриеш някого пред партньора му. Можеш да разрушиш цяло семейство и да разбиеш нечий живот. Последиците могат да бъдат необратими. Бих посъветвала всекиго в моята ситуация просто да замълчи.", категорична е Дженифър.

А вие на какво мнение сте? Бихте ли замълчали, ако хванете половинката на свой близък в изневяра?

Четете още: Порно актьор разкри каква е най-голямата грешка на мъжете в леглото