Автор
Ива Петрова

Порно актьор разкри каква е най-голямата грешка на мъжете в леглото

Известен порно актьор разки каква е най-голямата грешка на мъжете и жените в леглото.

Според него главният проблем на представителите на силния пол е, че са доста егоистични. "Много мъже просто искат на тях да им е хубаво и въобще не се интересуват какво се случва с партньорката им", твърди той. А по думите му трябва да се прави именно обратното.

"Трябва да даваш повече на партньора си, така и на теб самият ще ти е още по-хубаво".

"Не гледайте на секса като на изживяване с цел оргазъм. Да, свършването е важно, но не е най-важното, целият акт е наслада. Затова не се фиксирайте във финала, бързайки да стигнете до него и поставяйки удоволствието на половинката си на заден план", допълва мъжът.

Според него най-голямата грешка, която една жена може да постигне в леглото е липсата на инициативност.

"Показвайте понякога на любимия си, че не е в леглото с гумена кукла, а със страстна жена, която обича секса и проявява инициатива, за да получи повече удоволствие", съветва порно звездата. Според него друга грешка на дамите е да се фиксират прекалено много във външния си вид.

"Ако една жена се притеснява дали коремчето ѝ е отпуснато и как изглеждат бедрата ѝ, със сигурност нито тя ще си изкара добре, нито мъжът с нея", искрен е порно актьорът. Според него няма нищо по-секси от жена след оргазъм, затова трябва да спрете да се чудите как изглеждате в очите на партньора ви - дали тялото, косата и гримът ви са добре, а просто да се отдадете на страстите помежду ви.