Според китайския хосроскоп 2023-та е годината на водния заек - тя започва на 22-ри януари.

Това видео е за представителите на зодия Прасе. Това са хората, родени през 2007, 1995, 1983, 1971 и 1959 г.

За прасетата тази година ще бъда пълна с радост и късмет. Всичко, за което сте чакали толкова дълго, сега най-после ще дойде при вас. Единственото, което трябва да направите, е да не сваляте очи от целта. Дори и да изпитате трудности, не се отказвайте. Хората са казали: "Падни 7 пъти, изправи се 8". В края победата ще бъде ваша!

Вярвайте повече в себе си и не позволявайте на никой да ви каже, че не сте достатъчно добри. Съдбата ви е във вашите ръце и трябва да знаете, че сте на прав път.

Ако сте във връзка ще трябва да се постараете да радвате половинката си повече и да не позволите рутината да ви завладее. Романтичните жестове ще направят партньора ви щастлив и ще разпалят отново страстта между вас. Припомнете на човека до вас колко много го обичате.

Ако нямате връзка, тази година вероятно ще срещнете много добър партньор, с когото да изживеете една приказна любов. Съветът на звездите към вас е да не прибързвате при ново запознанство и да си дадете време да разберете добре нуждите на човека отсреща. Прекарайте достатъчно дълго време в това да се опознаете истински. Най-подходящи партньори за вас са представителите на зодиите заек, коза и тигър. Най-несъвместими сте със зодия змия.

В професионален план ще се радвате на успехи. Ще можете да създадете силни връзки с колегите и шефовете си и те ще ви подкрепят в работните начинания. Ако искате да промените професията си, 2023-та не е подходящо време за това. Изчакайте до следващата година.

Като цяло - годината е хубава за вас, прасета! Насладете ѝ се, но бъдете търпеливи и не предприемайте много големи промени през следващите 12 месеца. 2024-та ще е по-подходяща за това.