Според китайския хосроскоп 2023-та е годината на водния заек - тя започва на 22-ри януари.

Това видео е за представителите на зодия плъх. Това са хората, родени през 2008, 1996, 1984, 1972 и 1960 г.

Плъхове, тази година ще ви донесе успехи в повечето аспекти от живота ви. Ще намерите път както в професионален, така и в личен план. Съветът на Вселената към вас е да не позволявате негативната енергия да пречи на прогреса ви. Трябва да прекарвате малко повече време сами с мислите си и да обръщате внимание на нещата и хората, които ви правят истински щастливи. Не игнорирайте нуждите на близките си хора.

За тези от вас, които имат сключен брак или живеят с партньорите си, годината ще е добра. Дори и да сте имали неразбирателства и проблеми ще успеете да ги разрешите още в началото на 2023-та. От вас ще зависи да запазите хармонията и щастието в семейния си живот.

Ако нямате връзка, не се притеснявайте. С напредването на годината ви се дава шанс за среща с нов партньор. Вселената, обаче, ви съветва да не избързвате и да не се хвърляте с главата напред в нова романтична връзка. Бъдете търпеливи и опознайте новия човек добре преди да се влюбите в него. Най-добри партньори за вас са представителите на зодиите маймуна, дракон, бик и плъх. Най-несъвместими сте с кон, петел и заек.

В бизнеса и кариерата ще ви върви. Ще срещнете много нови хора и ще имате добри отношения с тях, те ще ви помогнат в професионалното ви развитие. Годината е подходяща и за инвестиране в собствен бизнес. Ако искате да промените кариерата си, 2023-та ви дава и шанс и за това. Не се ограничавайте - сега можете да постигнете всичко.

По отношение на здравето ви тази година също е изключително благоприятна. Вече знаете какво е добре за тялото ви и какво трябва да правите и да не правите, за да се чувствате добре. Възможно е да се наложи да обърнете повече внимание на психичното си здраве.

Като цяло - 2023-та е чудесна година за вас, плъхове! Очакват ви успехи във всяко отношение. Насладете й се!