Според китайския хосроскоп 2023-та е годината на водния заек - тя започва на 22-ри януари.

Това видео е за представителите на зодия Бик. Това са хората, родени през 2009, 1997, 1985, 1973 и 1961 година.

Бикове, тази година ще успеете да постигнете баланс. Нещата най-после ще започнат да се подреждат, така че се пригответе за позитивни промени.

През 2023-та ще можете да реализирате целия си потенциал. За да стане това ще трябва да се трудите усилено и да не се отказвате. Това е годината, в която ще вземете решението да преследвате мечтите си.

Ако имате партньор ще успеете да заздравите връзката си с него. Ще се научите да го разбирате по-добре и да комуникирате открито чувствата и емоциите си. Любовта ви ще достигне нови върхове и ще става все по-силна с всеки изминал ден. Втората половина от годината ще бъде най-добра по отношение на връзката ви.

Тези от вас, които нямат партньор, вероятно ще останат сами и тази година, но според хороскопа ви това е за добро. Ще имате възможност да опознаете себе си, защото преди да сте готови за нова връзка трябва да отворите сърцето си и да сте готови да се соъбразявате с емоциите на друго човешко същество.

В професионален план биковете ще срещнат трудности. Това може да се дължи на лоши отношения с колеги и шефове. Хубаво е да изразявате мнението си, но трябва да се научите да го правите по-деликатно.

В здравословен план сте имали проблеми, но нещата ще започнат да се оправят. Когато сте болни или имате някакво неразположение е важно да се консултирате с лекар, а не да взимате здравето си в свои ръце. Бъдете разумни!

Като цяло 2023-та е годината, в която ви се дава възможност за положителни промени. Фокусирайте се върху постигането на баланс във връзките и в работата си. Бъдете по-позитивни и малко по-сензитивни към хората около вас.