Според китайския хосроскоп 2023-та е годината на водния заек - тя започва на 22-ри януари.

Това видео е предназначено за представителите на зодия Тигър. Това са хората, родени през 2010, 1998, 1986, 1974 и 1962 година.

Според китайския хороскоп, тази година ще донесе на тигрите богатсво, късмет и много сила. Определено ще е по-хубава от предишната и за вас нещата ще започнат да се подреждат по-добре.

Дори и да се изправите пред предизвикателства, ще имате силата да се преборите с тях. Тази година няма място за безнадежност и отчаяние. Кариерата ви ще се развие и най-после ще се научите как да изпозлвате таланта и уменията си.

Ако сте във връзка ще имате чудесна година с партньора си. Ще се научите да се разбирате по-добре и ще се чувствате обичани и щастливи. Ще успеете да спечелите доверието на човека до вас.

Тези, които не са във връзка, също ще имат супер година. Ще хванете живота си в свои ръце и ще се научите да контролирате ситуациите. Вселената ви съветва да държите очите си широко отворени, защото е много вероятно в живота ви да се появи някой специален човек. Любовта ви ще разцъфне, но бъдете внимателни: това може да накара хората около вас да ви завиждат.

За тези от вас със сключен брак годината може да е тежка. Има шансове за развод през 2023-та. Ако връзката ви е токсична, тази година ще намерите куража да я прекратите. Това решение ще ви донесе мир и хармония по-късно през годината, така че не се колебайте.

В професионален план нещата се развиват добре. Звездите ви съветват да се възползвате от всяка нова възможност в работата. През юли ще имате възможност да промените кариерата си. Ако това е нещо, което желаете, действайте!

Тигрите, които страдат от проблеми с дихателните пътища, може да не се чувстват добре през 2023-та. Опитайте се да избягвате студени и прашни места. Дори и при най-малки оплаквания е добре да потърсите лекарска помощ. Годината е подходяща да се отървете от лошите си навици и да подобрите здравословното си състояние. Започнете да тренирате и да се храните по-добре и бързо ще усетите промяната.

Като цяло годината е благосклонна към тигрите. Ще бъде добра в много отношения, така че й се насладете.