Автор
Антония Дамянова

Покорна: Джорджина покри косата си на парти в Саудитска Арабия (Снимки)

Джорджина Родригес се появи с покрита глава на светско събитие в Саудитска Арабия. Любимата на Кристиано Роналдо бе сред гостите на наградите Joy. Това е първата публична проява, на която двамата са поканени, откакто се преместиха да живеят в най-голямата по територия държава на Арабския полуостров.

Снимки от събитието, на което избраницата на звездния футболист е като истинска принцеса, сподели самата тя.

View post on Instagram
 


Красивата брюнетка е облечена в тъмносиня кадифена рокля с дълбока цепка и шлейф, влачещ се по земята. Дълги ръкавици в същия цвят подчертават грацията на ръцете ѝ.

За да се съобрази с арабските закони, но без да слага истински хиджаб, Джорджина е заложила на ефирен шал от органза, с който е покрила главата си.

View post on Instagram
 


„Награди Joy 2023. Огромно благодаря на всички. Обичам те, Саудитска Арабия“, гласи постът ѝ в социалните мрежи.

С наградите Joy бе открит празничният сезон в Риад, където вече играе Роналдо. Освен Дорджина сред официалните гости там бе и актрисата София Вергара.

View post on Instagram
 


Въпреки опитът на Джорджина да не бъде твърде разголена обаче, цепката на тоалета ѝ не е от най-удачните избори за женско облекло в арабския свят.

Вместо да придържа постоянно прозрачния шал, за да не падне, тя е решила да вкара предната му част в деколтето на роклята си. С това звездата представя един модерен прочит на забрадка и е знак на почит към арабите, които уважават много нейния мъж.

Красивата визия на Джорджина бе допълнена от великолепна огърлица, комбинирана с висящи обеци в сходен стил и гривна на една от ръцете.

В профила си в Инстаграм половинката на Роналдо показва и как изглежда без въпросния син шал – с прибрана на кок коса и с кичур, небрежно спуснат пред лицето ѝ.

View post on Instagram
 

Четете още: Морган Фрийман и безценният му урок: Живот без мечта не е живот, евтините дрехи не те правят беден