Автор
Ева Геoргиева

Ексклузивно: Стефания Колева за Wine Talks: Никога не съм смятала, че ще стана актриса

Третият епизод на ексклузивния ни видеокаст Wine Talks е вече тук!

Днес ви срещаме с неповторимата Стефания Колева - любима българска актриса, позната както от театралната сцена, така и от малкия екран.

През 1991 година Стефания е приета във ВИТИЗ, от където започва и професионалният ѝ път като артист. Първоначално специалността ѝ е актьорско майсторство за куклен театър, но скоро тя разбира, че това не е нейното призвание и година по-късно, след известен брой препятствия, попада в класа на проф. Стефан Данаилов.

В живота си актрисата e изиграла десетки роли, а най-новото ѝ превъплащение, което като че ли е и най-близко до нея самата, е в моноспектакъла "Затегнете коланите". С неизчерпаема енергия Стефания Колева „лети“ през живота, задавайки си поредица въпроси, започващи с вечното „ако“. Ако не се бях качила на този самолет? Ако бях взела други решения за важните неща? Ако бях живяла по друг начин?

Дали в живота си тя също си задава подобни въпроси? Какво за нея е любовта и как я е променилa нейната дъщеря? Защо е решила да остане в България, въпреки че има австрийски корени? Всичко това и много още ще разберете в най-новия епизод на Wine Talks!

Кадри трейлър: Jeason Brad Lewis