Автор
Христина Кирилова

Каквато винаги е била: Андреа влезе в топ форма (снимки)

След продължителна борба с килограмите, Андреа най-накрая откри начина да си възвърне перфектната форма.

Припомняме ви, че фолкдивата преживя сериозни изпитания през последните години и едно от тях беше тежката ѝ раздяла с Кубрат Пулев, с когото беше обвързана повече от 10 години. Двамата дори са правели опити за зачеване, но без резултат. Дори бяха забелязани заедно преди време да посещават клиника за репродуктивна медицина. Вероятно това е била и една от причините Андреа да се сдобие с няколко килограма отгоре.

След това раздялата им, която предизвика истински фурор в медиите и нападките, които си разменяха публично, може би също е дало отражение върху душевното, а и физическото здраве на фолкдивата. Но ето че всеки тежък период отминава и днес певицата е също толкова слаба и секси, каквато беше преди години.

В момента изглежда, че Андреа работи върху видеоклипа на нова песен, защото през последните часове сподели няколко кадъра как се приготвя за снимки и малка част от процеса на терен.

Визията, разбира се, е провокативна, като певицата вече не се притеснява да покаже тялото си без допълнително обработване на кадрите. Тя публикува няколко сторита, в които се вижда, че коремът ѝ вече е стегнат, същото може да се каже и за бедрата ѝ. С две думи - усилията ѝ са дали отличен резултат.

Четете още: Певецът Крум претърпя злополука