Автор
Весела Георгиева

Леле, каква жена! Яна на Петко Димитров показа, че е не само красива, но и супер домакиня

В момента в ефира на Нова тв върви един сезон на "Черешката на тортата", в който участва и бизнесменът Петко Димитров. Той е за пореден път в предаването и показа много добри умения в кухнята. Но със сигурност нямаше да се справи толкова добре, ако не беше половинката му - красивата Яна.

В епизода журналистът Антон Стефанов коментира, че животът на Петко се дели на два периода - преди Яна и след Яна. И шоуто го доказа.

View post on Instagram
 

Петко, който преди да срещне Яна, имаше славата на разбивач на женски сърца, заложи на троянско меню с някои модерни акценти. Троянско, защото половинката му е от Троян.

View post on Instagram
 

Домакинът нахрани гостите си с пълнена патица с кисело зеле, традиционен боб с гъби манатарки и салата по виетнамска рецепта - която семейството е научило то техен приятел. Ракията, естествено, бе троянска, а десертът - от тиква. Здравословен, с много малко захар.

Зрителите на Черешката обаче коментират в мрежата, че Петко има традиционното мъжко поведение - жена му изнесе основната работа, дори сервира вечерята, а той просто се представи като перфектния домакин.

„Сега разбрах защо Яна и Петко са щастливо семейство. Петко е участникът в кулинарно шоу, жена му сготви и седи като статуетка, мълчи си и се съгласява с всичко, което мъжът й казва. Да не говорим , че можеше да й помогне поне в сервирането. Ама като има кой защо да си мърда пръста! Той командва парада, а тя изпълнява. Яна няма никакво право на мнение …”, казва Роси Стефанова.

Аааа, ами може да готви жената, прави го. С любов. Нали? Той Петко си го каза - като я е взел Яна, не е можела да прави нищо, но той я е научил на много неща. Сега тя просто показва колко добър учител е той.