Автор
Кристина Кирова

Жената, която отне девствеността на Хари за 5 минути: 21 години криех тази тайна

Принц Хари и неговите мемоари - "Резервен", продължават да скандализират света. И да, в книгата си херцогът на Съсекс разказа много тайни, пазени десетилетия наред, за които роднините му не бяха готови да излязат наяве. Оказа се обаче, че не само кралското семейство е засегнато от бомбастичните признания, но и някои от любовниците му.

Оказа се, че една от тях е бившият модел Саша Уолпол, която познава Хари от далечни времена. Всъщност, тя е жената, която го е открехнала към света на възрастните или иначе казано - отнела е девствеността му. Това се е случило в дива, гореща нощ, през 2001 г., в която двамата са избягали в поле край Лондон, за да правят секс.

View post on Instagram
 

Историята е разказана лично от Хари в "Резервен" и тя се превърна в един от най-обсъжданите пасажи на бестселъра. А до днес светът не спираше да се чуди коя ли е била тази "възрастна жена", както я описва той самият, която не се е отнесла с него като с "млад, неопитен жребец". Е, вече няма нужда от догадки, защото самата тя проговори, като издаде още пикантни подробности и представи своята гледна точка върху историята. И между другото, споделя че никога не е искала да говори за това и е била неприятно изненадана от факта, че принцът не я е предупредил, че ще разкаже общото им преживяване в книгата си.

Днес Саша Уолпол разкрива, че именно той е предприел първата крачка, което е довело до техния спонтанен секс на полето. Който между другото е продължил цели 5 минути.

"Всичко започна, когато Хари ме целуна. Беше много страстно и двамата знаехме, че няма да е просто целувка, а ще има продължение. Така и се случи. Имаше много емоция, но тръпката беше в това, че не трябваше да го правим. Бяхме близки и за мен той не беше принц, а просто Хари. Бяхме приятели и знаех, че ситуацията е излязла извън контрол. Не го планирахме, беше спонтанно и наистина не знаех, че е девствен. Изглеждаше така, сякаш знае много добре какво прави. Беше бързо, диво и страстно. И двамата бяхме пиано, ако не бяхме, нямаше да го направим", разказва Саша.

Уолпол разкрива още, че макар сексът да е продължил не повече от 5 минути, в това време охраната на принца го е издирвала, но никой така и не разбрал за страстното му изживяване на полето. Тя успяла да запази тайната за тази нощ в продължение на цели 21 години.

Четете още: Мистериозната смърт на Шридеви: Най-красивата актриса на Боливуд, която си отиде без време